Värskeid muljeid I-poolfinaalist

Hmm, vaatame siin Eurovisiooni I-poolfinaali ja no mis ma oskan kosta...
Mulle meeldisid Armeenia, Läti, Montenegro, Ungari ja siis see kena noormees, kellel oli taustaks iluuisutaja ning loomulikult Tanja oli superluks!
Aga veidra mulje jätsid näiteks Venemaa ja Azerbaizaan, kuna minu meelest läks neil selle järjekorra loosimisega natuke nihu, sest kui tuleb kaks kiikumist järjest, siis hakkab meenutama tsirkust, mitte aga laulukonkurssi.Mõne aja pärast tuli ka Ukraina laul, kus taustaks oli lavale veetud hamstri hooratast meenutav konstruktsioon ja sinna sisse oli jooksma pandud...ei, mitte hamster, vaid üks meesterahvas. Aga ka see pole veel kõik...kirss tordil oli Belgia laulupoiss, kes laulis emast, nagu too oleks ära surnud. Jube morbiidne, dramaatiline, sünge ja morjendav. Joosep ütles hästi selle Belgia laulupoisi kohta:"Ta laulab nagu Kalevipojal oleks Linda ära surnud."
Igatahes oma postituse lõpuks sain teada, et Eesti kahjuks edasi ei pääsenud, mis on tegelikult nii kurb. Väga paljud arvasid, et see pole võimalik, et Tanja laulab otse ja oma arvamust põhjendati sellega, et sedasi tantsida ja laulda ühel ja samal ajal pole lihtsalt väga võimalik. Kas tõesti see sai saatuslikuks? Mjäu!
Aga eks finaalis näeme siis vähemalt kahte kiikumist, hoorattal jooksmist ja eks näis millised sporditrikid II-poolfinaalist veel juurde lisanduvad.
Muideks...palju õnne San Marinole! Me alguses Joosepiga naersime, et San Marinole on kirjutanud laulu inimene, kes on nende riiki esindanud oma lauludega 22 korda ja pole kunagi edasi finaali pääsenud...meie omast rumalusest arvasime, et oleks äkki viimane aeg vahetada laulukirjutajat, aga näete...järjekindlus viib sihile!

PS. Siin siis Belgia laulupoiss oma sünge ja dramaatilise lauluga...algus on isegi ilus ja huvitav, aga minu jaoks isiklikult on lõpp to much. Eks see ole suuresti maitse asi... aga kuulake siis ikka ise ka kenasti algusest lõpuni.


CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Ja kuhu jäi Hollandi lugu, ahjaa see pidi ju Sinu sõnade kohaselt jama olema! :P

    Minu isiklik lemmik oli siis Holland, kui keegi veel aru ei saanud. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tead…ma lõpuks sain aru, et millest mul see lühis tekkis…nimelt ajasin Iirimaa ja Hollandi laulud omavahel segi. Seega minu siirad vabandused ja võtan kõik pahad sõnad tagasi, mida olen Hollandi laulu kohta öelnud! :)

      PS. Aga lemmik on ikkagi Eesti lugu. Tanja on lihtsalt super Artist ja seda suure algustähega!

      Kustuta

Back
to top