Kuidas ma oma blogilugejad p***e saatsin


Ma vist ei hakka siia pikemat sissejuhatust kirjutama, aga võin nii palju reeta, et tegu on Joosepi trollimisega. Täpselt nii julmalt ta mind trollibki ja nüüd otsustas selle veel üles ka filmida. Kui teil tekib küsimus, et miks ma nii närvis olen, siis lühidalt öeldes oli nii, et mina lebotasin diivanil, kui Joosep äkki teatab, et mu peal on ämblik või selle olevuse jalg, mis minu sahmimise peale ämbliku küljest ära tuli. Mulle ei ole vaja öelda kaks korda "ämblik", sest ma niiii meeletult kardan neid jubedusi. Kargasin püsti ja hakkasin end puhtaks raputama ja mis edasi sai...saategi näha videost...

CONVERSATION

3 kommentaari:

  1. Hahahaha, niii hea! :D :D Sorry, tean mida tunned, aga naljakas ikkagi. Kas rääkisin Sulle kuidas ühel õhtul ämblik mu õla peal kõndis...

    VastaKustuta
  2. Joosep ütleb minu kiusamise kohta, et kes kiusab see armastab :D

    P.S. Hmm, vist rääkisid jah...nagu miskit meenuks ;)

    VastaKustuta

Back
to top