Ma sain oma kihlasõrmuse tagasiiii

Ma ei teagi, kust antud postitust alustada. Võib-olla oleks kõige õigem teil lugeda postitust sellest, et miks ma üldse vahepeal ilma kihlasõrmuseta olin. Igatahes ma olen oma kihlasõrmust oodanud ööd ja päevad ning kuna vahepeal katkes isegi minu kannatlikus, siis neelasin häbi alla ja küsisin otse Joosepilt, et kas ma saaksin paluuun oma kihlasõrmuse tagasi (jaah, võib-olla tundub see mõnele teist isegi kuidagi alandav või selline veider, et misasja...ise loobusin sõrmusest ja nüüd mangun ja lunin seda tagasi). Joosep muidugist minu küsimise peale ei tormanud öökapisahtli kallale kihlasõrmust haarama, et mulle see sõrme libistada, vaid ütles, et veel mitte. Mõistsin, et olin talle ikka väga haiget teinud, kui tüli käigus sõrmuse tagasi andsin.
Kuna meie kihlus on kestnud juba oma viis aastat, siis pole meie kihlus enam mingisugune uudis,aga kui sõbrad ja tuttavad hakkasid märkama, et ma ei kannagi enam kihlasõrmust, vot siis oli uudistamist palju (kuigi ma ju kirjutasin ka blogis, mismoodi ma oma sõrmusest ilma jäin). Ühele tuttavale, kellega käisime kohvitamas, suisa luiskasin või noh valetasin, kui uuris, et kus mu kihlasõrmus on...ütlesin, et mul sõrmus kullasepa juures puhastuses vms. Keel lihtsalt ei paindunud seda kibedat tõde välja ütlema- nii piinlik oli.  
Kuid eile, kui üle pika aja jälle Tartusse jõudsin ja õhtu Joosepiga koos veetsime, siis tuli jälle jutuks minu kihlasõrmus. Kõik oli nagu nii ilus, rahulik, armas ja siis Joosep võttis südamekujulise punase sametkarbi ja sain momentaalselt aru, et saan oma kihlasõrmuse tagasi sõrme ja nii see juhtuski, kuid enne sõrmuse sõrme libistamist ütles Joosep, et see on viimane kord, kui mulle selle sõrmuse sõrme paneb, välja arvatud meditsiinilised põhjused. Hüppasin talle suurest rõõmust kaela ja kilkasin, et ma nii väga armastan teda! :)

P.S. Kuna ma ei mäleta enam, et kas olen üldse varasemalt oma sõrmusest pilti teile näidanud, siis üritasin ise ühe klõpsu sellest teha. Mul tõesti pole aimu, kas sain sõrmuse pildile või kuidas üldse pilt välja tuli :D

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Ma olen vist millestki ilma jäänud, ma ei teadnudki, et Sul seda vahepeal ei olnud.

    VastaKustuta
  2. Ei ole, ma rääkisin Sulle, aga ma mõistan Sinu halvenevat mälu...kõrge ea lävel või nii...mul samad mured :D

    VastaKustuta
  3. Pilt tuli välja küll, ja täitsa kena ka :)

    VastaKustuta

Back
to top