Blogi enne ja pärast

Sügise saabumisega otsustasin veidi blogi ilmet vastavalt aastajale tuunida. Seega vahetasin suvised kirsipuuõied välja värviliste vahtralehtede vastu. Ma isegi ei tea, kas see on vajalik või oluline element blogis, kuna ma pole elusees oma silmaga ühtegi blogi näinud ja seega puudub mul ülevaade ja arusaam, et kuidas enamus blogijaid teevad. Kas teie vahetate headereid (või kuidas iganes neid asju ei kutsuta)? Milliseid pilte kasutate ja mille järgi valite kujunduse vms? Oleks maru hea ja äge kuulda erinevaid arvamusi, et, mina pimedake, hakkaks ka ükskord ometigi biiti jagama ja eks ma tahaksin oma silmanägemist omavatele lugejatele natuke ka meelepärane olla. 
Oma blogi kujunduse eest pean ma lõpmata tänulik olema armsale Lindale, sest tema on see minu silmadega tööjõud, kes kohe esimese kõne peale hüppab arvutisse ja kukub oma kuulsale sõbrannale (nii ta mind aegajalt kutsub) sobivaid pilte otsima ja kirjeldama. Lisaks hoolitseb tema ka postituste korrektse joonduse eest ja lisab like nuppe. Kuigi selle viimasega on mingi kala, sest blogger ei lase seda like nuppu nii panna, et saaks eraldi like just konkreetsele postitusele lisada, vaid peab mingit üldist arvestust likede üle. Seega on konstanselt pidevalt 115 meeldimist igal postitusel ja mind räigelt häirib see. Lugejad arvavad ka vist, et see asi mul on siin veits vigane ja seega ei pressita liket.Ei ole ju võimalik, et ma nii s*tasti kirjutan, et hoopis sellepärast ei tõuse kellegi käsi like nuppu vajutama, ah?!. Muide, kas bloggeri jablogi feissi lehe liked peaksid ühilduma? Kas keegi oskab nendele küsimustele vastata? Anyone? I feel so stupid.
 Täna, kui valisime Lindaga mulle uut sügiseteemalist headerit, siis tekkis küsimus, et no mis veel peale värviliste lehtede sügisega assotseeruks, kui mul lõi pea kohal pirn särama- kartulivõtu kombain. Linda hakkas kohe mulle kollast traktorit otsima, aga ta vist õnneks ei leidnud kollast traktorit või kartulivagude vahel kükitavat põllumees ja hea on, sest muidu oleksid mu lugejad ära ehmatanud, et nad on sattunud mingisugusele maamees otsib maanaist lehele või kartuli kokkuostu müügilehele.
Ülemisel pildil siis minu blogi enne ja alumisel praegune kujundus. Aga jään siis vastuseid ja tagasisidet pikkisilmi ootama :) 

CONVERSATION

6 kommentaari:

 1. Väga mõnus kujundus on, selline sügisene :)
  Tahaksin küsida, et kas detsembris/jaanuaris vahetad talvise vastu?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Nii ma plaanisin teha jah :D
   Kuigi korra käis peast läbi ka mõte, et talvel paneks blogi taustaks pildi koos kuuma rannaliiva, türkiissinise ookeani, palmide ja värvilise jääkokteiliga :

   Kustuta
 2. Väga ilus sügisene blogi on nüüd :) On ikka tore küll kui aeg-ajalt kujundust vahetad, natuke vaheldust on alti hea ! Likede kohta ei oska kahjuks midagi väga tarka öelda, aga ega need vist väga olulised pole ka. Ma pole seda like nuppu siin blogis tähelegi pannud kui aus olla, see aga ei tähenda sugugi, nagu mulle postitused ei meeldiks.

  VastaKustuta
 3. Super, siis ma tean, et mu lugejaid ei häiri, kui ma aegajalt kujundust muudan :) Mul siin Linda kirjeldas teisi blogisid ja silma jäi see, et kuidagi väga paljud blogid on neutraalsed ehk valge ja mustaga.
  Aga igatahes, kui miski hakkab ikka väga räigelt silma kriipima, siis tehke lärmi :D ;)

  VastaKustuta
 4. Minu meelest väga värskendav kujundus. Ainult et see kollakasroheline tekst paremal ribal (see, kus teiste blogid ning blogide arhiiv on), on veidi kehvasti loetav, sest taust paistab läbi ja see on veidi hele. ma kasutaksin näiteks samasugust roostepunast, nagu taustal mõned lehed. Või oliivirohelist. Muidu see heleroheline on kaunis värv, aga ei paista hästi taustal välja.

  VastaKustuta
 5. Ooo, suur tänu, Pia, nende asjalike vihjete ja nõuannete eest! :)

  VastaKustuta

Back
to top