Kontserdipileti võitja :)

Mäletate ikka, et ma rääkisin ühest suurepärasest kontserdist, mis 21. detsembril Tartus tulemas on ja tegin isegi blogiloosimise, et üks õnnelik lugeja koos kaaslasega pileti saaks?
19. detsember sai loosimise tähtajana välja öeldud ja nii sündiski:

Kolmapäeva õhtu peaks endale ja kaaslasele Karlova teatrisse mineku jaoks vabaks tegema...
* trummipõrin *
K2pik!

Loodan, et Su hotmaili aadress on ikka töökorras, sest kirjutan Sulle sinna... kui ei ole, siis anna palun mulle endast ise märku ;)

***

Kellele fortuuna seekord ei naeratanud,  siis minge ikkagi. Sel kolmapäeval kell 19 Karlova teatris ja sissepääsu lunastamiseks pistke taskusse 10 raha.

Jõuluks koju ehk suvi käib väikeses toas

Ja mis kümmet raha puudutab, siis mul on siseinfi, et teil on ilmselt üks ilgelt äge piletimutt, aga tema ainus häda on, et matemaatikas on ta üsna khm... No see lühike ja kulunud tuhmivärviline kriit karbis... Nii et for your own sake, võtke täpne raha kaasa, mine tea muidu, mis ta teile tagasi andma hakkab :P
Aa, ja tema teine häda (kuigi ma just paar rida tagasi ütlesin eelmise asja kohta "tema ainus häda") on see, et ta absoluutselt ei tunne pooli... Või noh, ajab need pooltel kordadel sassi. Seega, just for fun, küsige temalt hääästi palju küsimusi, stiilis "kuhu poole riided võib riputada?" või "kuhu poole tualett jääb?" jne.
Mul on endiselt kahju, et ma tulla ei saa. Olgu teil tore ja palun-palun-palun, kirjutage pärast kommentaaridesse, kuidas meeldis?!


CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Ah, kui vahva :D Kunagi midagi ei võida, siis vahepeal ikka veab ka. Armas Kai, kirjuta palun gmaili aadressile janelioim@gmail.com

    VastaKustuta
  2. Hahaha, Sa oled nii nunnult õel :D
    M.

    VastaKustuta
  3. Kai, ma kirjutasin sulle e-mailile ka, et ma ei saa kahjuks minna. Ehk näed siit kiiremini ja saad kellegi teise rõõmsaks teha.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, loosisin uue võitja välja ja selleks õnnelikuks sai: Airika Põldkivi. Juba suhtlesime ja kõik korras :)

      Kustuta

Back
to top