Mul on ikka hea ja armas mees

Ma olen üle mitmete aastate taas korralikult külmetusviiruse küüsis. See, et talviti aeg-ajalt kergemat nohukest ja köhakest esineb, no see on tavapärane, kuid palavik on üldiselt minu puhul haruldus. Mu pea võib olla nohust paks ja kurgus võib kriipida nii nagu keegi üritaks liivapaberiga mu mandleid siledaks lihvida, kuid palavikku üldiselt ei ole. Seekord aga lisandus kohutavale ninakinnisusele, lõhna- ja maitsemeelte kadumisele, tugevale kurgu- ja peavalule ka palavik. Ma ei suuda hetkel isegi meenutada, millal mul viimati nii sant enesetunne oli. Aga tegelikult ei tulnud ma siia sugugi rääkima oma külmetusviiruse sümptomitest või halama oma kehvast enesetundest, vaid sellest, et kui armas võib üks inimolend olla.

Eile olin palavikuga siruli voodis. Mattusin mitmete tekikuhjade alla, higistades seal nagu väike põrsas, ise näost lapiline ja "lõhnasin imeliselt". No nagu üks haige inimene ikka lõhnata saab, kui liguneb oma ihuvedelike keskel. Kuigi romantika ja seksikuse seier oli -1000, siis Joosepit see eemale ei peletanud, vaid hoopis käis ja silitas muudkui mu peakest ja ütles, et ma olen ilus ja armas ning uuris iga natukese aja takka, kuidas mul on ja kas vajan midagi. Hell yeah, ma soovisin palju. Ma ei tea, vahest tundub, et haigetel inimestel on sama erilised soovid nagu rasedatelgi. Mitte et ma oleks kunagi rase olnud ja teaks nendest isudest rääkida, aga no lugenud olen ja õe kõrvalt üht koma teist näinud. Ma näiteks soovisin, et Joosep tooks mulle Steffanist topelt krevettidega krevetisalati, Aura mullivett, teed meega ja ilma meeta ja õhuniisutajat. Ja kõik minu soovid said nagu võluväel täidetud. Lisaks okupeerisin ma mõneks ajaks Joosepi hommikumantli ära, sest teate kui mõnus on end oma mehe hommikumantlisse kerra tõmmata. Nüüd tuleb muidugi hommikumantel koos voodipesuga ära pesta, sest ma olin koos sellega tekikuhjade alla mattunud ja keeldusin 24h järjest seda seljast võtmast.

Ei, haige on mõnikord ikka täitsa hea ja mõnus olla. Päriselt ka. Eriti siis, kui Sul on keegi, kes käib ja poputab ja hoiab Sind nagu oma eluõiekest. Aga kuna peale eilset higistamisrallit on mul juba suts inimese tunne peale tulnud, siis Joosep kutsus mind "Klassi kokkutulekut"vaatama ja nüüd ma lähengi ja teen endale sooja piima meega ja poen Joosepile kaissu :)

CONVERSATION

3 kommentaari:

 1. kui ma haige olen, panen ka alati selga mehe musta froteehommikumantli, millel selja peal punasega kiri "Mister Superlover" :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Oo, kust sellise laheda hommikumantli sai? :D

   Kustuta
  2. kunagi väga-väga ammu sai ostetud Seppälä´st

   Kustuta

Back
to top