Visake kepid nurka

Esmaspäeval väsinuna koju jalutades mõtlesin, et ma peaks kirjutama ühest lihtsast meetodist, kuidas saavutada unistuste vormi. Unustage ära oma jõusaalid, dieedid ja visake oma kepikõndimise kepid nurka. Hea figuuri retsept on imelihtne.

Esmalt kaotage silmanägemine. Võite ükskõik kuhu ta kaotada – käekotti, trammi, tänavale, kaubanduskeskusesse, diivanipatjade vahele. Seejärel soetage endale juhtkoer. Kui te aga ei ole koerainimene, siis muretsege endale valge kepp, millega mööda linna ringi kolistada, tokstoks.Seejärel valige välja mõni selline marsruut, kus te pole varem käinud ja eksige ära. Ja tähelepanu, nüüd kõige tähtsam, enne kui te õigele teeotsale tagasi saate, tehke 467 tiiru ümber kvartali, ühtpidi ja siis sama palju teistpidi. Tublimad võivad ka rohkem teha.

Kui olete lõpuks õigel rajal tagasi, siis boonuseks võite minna ja lasta oma tubli juhtkoera parki jooksma. Enne muidugi leidke see park! Ja kui te ei ole see koerainimene, siis minge ikkagi. Ja laske tuulel, vihmal ja värskel õhul end jahutada ning koju jõudes saatke koer pessu, minge ise ka pessu ja hakake oma armastavale kaaslasele kokkama. Ja nii iga päev. Või vähemalt kolm korda nädalas.
Selline ongi minu hea figuuri retsept. Lihtne.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top