Ma ei suuda siiani uskuda

Ma ei suuda siiani uskuda, mida ma nädalavahetusel kuulsin. Meil käis nimelt Linda külas. Linda on üks 14. aastane tore ja aktiivne tüdruk, kellega tutvusime ühel juhtkoerte üritusel, mida ma korraldasin.
Kuna ma igapäevaselt ei suhtle teismelistega, siis esiteks sain teada, et tänapäeva noored hoiavad endiselt au sees sõna "normaalne". Kuidas toit maitseb? Normaalne. Kuidas jalutamas oli? Normaalne. Räägid mingi pika jutu ära, vastuseks saad – päris normaalne. No mis siis ikka, kui normaalne, siis normaalne. Aga ma ütlen teile, mis ei ole normaalne. Need tänapäeva noorte kulmud ei ole normaalsed.

Linda nimelt haris mind moetut vanainimest, et millised on ilusad ja trendikad kulmud. Kõige lihtsam kirjeldus nendele kulmudele oleks selline, et see osa, kus inimesel loomulik kulmujoon lõppeb, siis sealt peaksite kindlasti joonistama pikendused oimukohtadeni. Ja ei, mitte lihtsalt pikendused, vaid sellise õngekonksu taolise kaarekese alla suunas. Natuke nagu tagurpidi Nike logo. Ja see pidavat olema praegu nii kuum teema, et hoidke piip ja prillid. Ning miskipärast kahtlustan, et mitte ainult teismelised ei maali endale selliseid veidraid konkse näkku, vaid selle moeröögatusega on kaasa läinud ka noored naised.

Oh well, mul on siiralt hea meel, et minu teismeea veidrused on möödas. Ja veel on mul tõsiselt hea meel, et minu silmad ei pea kõike seda nägema, vastasel juhul arvaksin, et kätte on jõudnud mardipäev. Aga ei ole ju. Nii et ole palun inimene ja pese nägu puhtaks. Loomulikud kulmud on palju ilusamad, ausalt.

CONVERSATION

3 kommentaari:

  1. Kui kellegile arusaamatuks jäi, siis mina pole selliste kulmude kandija (igakasjuhuks ütlen), Kai oli väga üllatunud nendest kulmudest kui ma talle nendest rääkisin. (ma oleks ka) :D sõnaga "normaalne" pole tegelikult asi nii hull. Enda õigustuseks võin öelda, et mina pole süüdi et mu noor aju midagi mõistlikumat vastu ei suutnud öelda :D :D

    VastaKustuta
  2. Igast ahvist kasvab kord inimene :D


    PS. Kinnitan, et ma isiklikult oma pimedate silmadega nägin, et Lindal ei olnud selliseid karnevali sarnaseid kulme maalitud ;)

    VastaKustuta
  3. Oiiiiiiii!!! Väga hea. Järgmine kord, kui hakkad sponsoreid otsima juhtkoerakasutajate ühingu ürituste jaoks, siis ei tee seda meili teel vaid lähed ise kohale. Ja Linda joonistab Sulle need kulmud ka. Muhahahaaa. ja kraami saab piisavalt olema.

    VastaKustuta

Back
to top