Peaks magama minema, aga...

Peaks magama minema, kuid minu meelest on vahel magamaminek nii raske ja nii aeganõudev tegevus. Päriselt ka, ma ei tea mitte ühtegi teist nii pikaldaste ja rohkete tüütute tegevustega protsessi: pane läpakas käest ära, tuigerda vannituppa hambaid pesema, kammi juuksed, võta päevased riided seljast ära (ära viska päevaseid rõivaid põrandale hunnikusse), otsi hommikuse unesegaduse ajal suvalisse kohta pandud tuduriided üles, kohenda padi, poe voodisse ja jää und ootama, sest sellise sahkerdamise peale otsustas uni juba tükk aega tagasi minema minna. Aga aitab lobast ja lähen parem teen oma esimese katse uinumiseks, sest homme sõidan ma Kilingi-Nõmme puhkama, päevitama ja värskehapu kurke sööma (mida ma ekstra koju tulekuks emalt tellisin).

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. Täpselt minu mõte. Sellepärast see magama minek venibki enamasti kahe ringi

    VastaKustuta

Back
to top