Lihtsalt istun...juba läheb seitsmes tund

Eelmise nädala laupäeval, kui pakkisime Jossiga asju kokku, et sõita Jaanipäevaks Pärnumaale, siis mina suutsin loomulikult jälle pooled asjad maha unustada. Vot see on see, kui pakid asjad lohakalt, võib-olla on suti siin süüdi ka minu puuduv silmanägemine, kuid pigem kannaksin selle lohakuse ja kiirustamise arvele. Ma nimelt viskasin oma rahakoti ka seljakotti, kuid ilmselgelt mitte kotti, vaid ikka kotist mööda...kuhu see koos sula, panga- ja ID kaarti ning sõidusoodustus dokumentidega maha jäid. Ma olen seni siis teoorias sõitnud ausalt, kuid praktikas jänest. Mul poleks lihtsalt mitte midagi ette näidata, kui piletikontrollid peaksid linna- või pikamaaliinibussile kontrollreidi tegema.
Kuna meie seltskond sõitis kolmapäevaõhtul tagasi Tartusse ja mina pidin jääma veel päevaks Pärnusse, siis palusin, et saatku õhtul Smardikaga mulle mu rahakott järgi, siis saaksin selle hiljemalt reede hommikuks kätte.
Täna siis vinnasin end varahommikul eriti suurte raskustega padja küljest üles, käisin pesemas ja loksusin Nõmmest Pärnusse. Kui bussipeatusesse jalutasin, siis tuli ühest sisehoovist haukuv ja urisev muki ja kukkus meid jälitama. Džännu üritas antud olukorda ignoda, kuid lõpuks sai villand ja keeras end ümber. Umbes, et kui kaua Sa mul tagumikus lõugad. Lärmi peale tulid ümberkaudsetes kortermajades inimesed ka akna peale ja elasid sellele trallile kaasa, hakates igaltpoolt akendelt hõikama: "Robi, mine koju! Robi, mine koju!"  Üheaegselt oli natuke naljakas, kuid ajas mind ka närvi. Mul oli koerarakmed kaheksaks ja rihm läks igatpidi keerdu ja sõlme. Huvitav kas inimesed jälgivad mind alati, kui ma bussile jalutan...elavad kaasa, et naabri muki jätaks ikka pimeda rahule :D
Kuna SmartPosti pakkeautomaadid pole pimedatele iseseisvalt kasutatavad, siis leppisime õega kokku, et nemad aitavad mind. Jõudsin enne kella 11 õe poole ja jäin sõnumit ootama...siiamaani ootan. Kui helistasin Mariale, siis selgus, et pakk sai posti pandud hoopiski 16 läbi miskit ja 16:30 on pakkeautomaatide tühjendamine. Kui veab, siis saan täna kell 17 sõnumi paki saabumise kohta ja kui mitte, siis lähen ära närvi ja olen soo happy, et olen saanud niisama terve päeva istuda.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top