Meestestringid - not cool!

ˇPidin juba eelmine nädal kirjutama oma mälestusi silmakliiniku aegadest...noo, et millised olid kaaslased, millest räägiti ja mida häirivat voodinaabrid tegid. Kuid nagu võite näha, siis pole ma mitte jessugi kirjutanud. Ütlen ausalt, pole olnud viitsimist ja kuigi vedasin linnast pühade ajaks läpaka kaasa, juhuks, kui mind peaks tabama kirjutustuhin, siis saan klõbistada. Kuid näete, ei tabanud mind mitte mingi tuhin. Lihtsalt vahemärkusena ütlen, et kui mu laused on veidi ebakorrektsed või teistmoodi häirivad, siis mul on lihtsalt üks kiisumiisu kõrval, kes ei lase väga kribada ...nii et, kui häirib, siis elage üle :D
Palatimuttidest ma siiski tänases postituses juttu ei tee, vaid mind huvitab, et kas olete juba oma peikale, mehele, isale, vanaisale või sõbrale ostnud kootud meestestringid? Maria tuli üks õhtu minuga lobisema ja uuris, et kas olen juba kuulnud uuest kuumast meeste moeröögatusest, aga kuna ma tavaliselt ei istu nägupidi meeste aluspesu uudisnupukeste juures (mitte et Maria seda nüüd teeks...but just saying), siis käskisin kohe lingi saata, sest ma tavaliselt selliste imevigurite otsa netis surfates ei satu...thank God! Mis puutub üldse meestestringidessse, siis minu meelest on need erinõmedad...for real. Tekib kohe selline ära tõukamise refleks, sest kui Joss peaks nendes minu juurde tulema, siis saadaksin kohe pikalt. Mulle meeldivad ikka sellised mehised mehed, kellel on näiteks Hugo Bossi musta värvi bokserid jalas, aga mitte mingist kassi lõngakerast kootud stringid. Tahest tahtmata tekib mul alati selliste uudistoodete peale väike selline sarkasmilaks ja nii ma mõtlesin, et kui juba siis juba. Valikusse võiks veel tulla hõreda koega stringid, mis täidaksid ventilatsiooni rolli, siis kellel on mure pikkuse ja jämedusega, siis saab valida horisontaal või vertikaal triipudega stringid ja exlusive toode võiks olla selline, et kui tõmbad ühest lõngajupist, siis hakkavad silmad jooksma ja nii saab kiiresti püksid jalast üles harutada.
Jumal tänatud, et Joss selline pole, kes ihkaks endale stringe. Päris huvitav oleks teada, et kui paljudele meestele ja naistele meeldivad sellised stringid, et kas naine tahaks näha oma mehe jalas kootud stringe või üleüldse stringe? Ma ei mõtle siin nalja mõttes, vaid täitsa konkreetselt. Mees on näiteks ehitaja või autoluksepp ja hommikul, kui läheb tööle, ajab oma kollastele stringidele õlised töötunked peale and there he goes. Mulle kangastub silme ette ikka selline suur, tugev ja mehine mees ning sinna pildile ei sobi stringid. Puudu on veel sitsi-satsilised aluspüksid, see oleks tõsiselt viimane piisk.

CONVERSATION

9 kommentaari:

 1. Hmm..Muska, ma võin Sulle privas rääkida pesust, mida meestel jalas olen näinud. Avalikult oleks see vist liialt šhokeeriv..you know ;)

  VastaKustuta
 2. Hmm, no jaga ikka avalikkusega keldrivarjus olevaid moeröögatusi :D Äkki tekitab veel diskussiooni :P

  VastaKustuta
 3. Aga kui sa oled pime, siis kuidas sa üldse näeksid, mis su mehel jalas on? Ma ei saagi täpselt aru, kuidas sa siis blogi suudad pidada jne

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Hei sina- kas sa kunagi oma meest katsunud polegi?

   Kustuta
 4. Mul on selleks käed ;) ja lisaks väike kirjeldus ning oma kujutlusvõime.
  Blogi saan pidada nii, et arvutil on kõneprogramm peal...hmm, mis hetkel meenutaski mulle, et pidin tegema lugejatele väikese videopostituse sellest :D

  VastaKustuta
 5. Aga kuidas Sa kommentaare jne loed, keegi abistab. Kas Sa näed uduselt või mitte midagi?

  VastaKustuta
 6. Praegust kommentaari lugesin näiteks telost ja mitte midagi ei näe, kõik on silme eest must :)

  VastaKustuta
 7. Upsi, ma kustutasin kogemata ühe lugeja kommentaari ära...vabandused! :D
  Igatahes küsis lugeja, et kas ma pole kunagi oma meest katsunud? Muidugist ei ole, normaalne inimene vaatab ikka silmadega :P :D

  VastaKustuta
 8. Nonii, sain selle kommi tagasi, mille ennist kustutasin ja nüüd viskas selle kuskile teiste kommentaaride vahele...küll pihta saate :D

  VastaKustuta

Back
to top