Töötan nagu jäljekoer

Käisime Jossiga jalutamas ja kuna praegu lõhna järgi õitsevad väljas sirelid, siis mingi aja tagant torkas mulle ninna intensiivne magus lõhn. Kuid minu lõhnahaisting ütles, et see pole päris sirel, vaid pigem selline magusa viinamarja hõnguline lõhn. Kuna jalutuse ajal sadas vihma, siis väga pikka ringi ei hakanud tegema ja kobisime peagi ära tuppa. Esikusse sisse astudes ja seistes Joosepi kõrval tundsin veelgi intensiivsemalt seda magusat lõhna ja see häiris mind, sest ma ei saanud aru, et kust kurat see lõhn tuleb. Hakkasin siis Jossi nuusutama, kuid Tema vaatas mind nagu poolearulist ja küsis: "Kai, mida Sa teed?"
Ma siis selgitasin, et üritan tuvastada, et kust ja mis lõhn see on ning vaatasin Talle tõsiselt otsa ja pärisin: "Kas oled täna mõnd naist kallistanud?" Mitte, et see oleks Jossile keelatud, aga mind nii kohutavalt häiris see müsteerium, et kust tuleb see võõras lõhn. Joosep väitis, et see lõhn pärineb minu küljest, sest nii kui mina möödun Temast, siis tunneb samamoodi seda magusat lõhna. Ma muidugi raiusin, et mul pole sellist lõhna ja olgu normaalne, ma tean väga hästi mis lõhna ma kasutan ja see EI  ole minu lõhn. Käisin siis mööda korterit ringi ja nuusutasin igasugu erinevaid asju, eriti Jossi omi. Lõpuks jõudsin otsapidi tagasi elutuppa ja nuusutasin Jossi selja taga diivanit ja, särki ja seljakotti, kui Joosep ütles: "Kaiii, see lõhn tuleb Sinu küljest!"
Noo, okei, kontrollisin siis ennast ka lõpuks, kuna Joss nii kindlalt väitis, vastupidiselt mulle, et hoopis mina lõhnan magusa viinamarja järgi ja voilaa...oligi nii. Ma unustasin ära, et mul on uus juuksesprei ja kuna käisime vihmaga jalutamas, siis hakkasid mu juuksed palsami lõhna eritama...hea feil. Nüüd iga kord, kui peale pesu juukseid spreitan, siis muigan vannitoas omaette :D

CONVERSATION

5 kommentaari:

Back
to top