Kloordioksiid ehk MMS

Ma ei oska kohe isegi kuskilt otsast seda MMSi teemalist postitust alustada. See on ausalt öeldes täiesti ajuvaba, mis toimub. Mulle lihtsalt ei mahu pähe see, et emad joodavad oma lastele sisse kloordioksiidi. Tsiises, joogu ise, kui nii väga tahavad, aga palun jätku lapsed oma sandistavatest protseduuridest välja. See kloordioksiid on ju söövitava toimega, kuid see imepisike fakt ei lase neil endit häirida ja ei takista nende missiooni ravida kogu maailma rahvas terveks autismist, diabeedist, vähist,kõrvapõletikust, pimedusest, impotentsusest jmt. Mul tekib kohe küsimus, et kas inimesed üldse on kursis, et mis haigustega on tegu, et sellist idiootsust ja ila suust välja ajavad? Äkki peaksin mina ka hakkama insuliini asemel endale Calgoni nõudepesukapsleid toidu sisse pudistama ja kui lastel ilmneb mingisugune füüsiline või vaimne tervislik probleem, siis visake üks pesugeelikapsel hambusse ja küllorganism ise teeb ülejäänud vajaliku. Ja kui inimene hakkab oksendama, siis ärge üldse muretsege,ulatage abistava käega kauss ja oodake kuniks see möödub, sest MMSi kummardajate sõnul on see kõigest organismi puhastumine mürkidest, mis on teile elujooksul sisse kogunenud.

Mulle pakuti ka MMSi, et äkki see aitab mul neerupuudulikusest terveks saada ja diabeediraviks sobivat ka hästi. Alguses kuulasin ja lugesin selle MMSi kohta, aga kui keegi ütleb mulle a la,et kui Sa iga päev krõbistad 10 hiina kapsast ära, siis Sa oledki diabeedist terve, voilaa! Vot sellise möla peale hakkab küll minu peas koheselt alarm tööle. Mina õnneks olen selle 25-aastaga suutnud end vägagi kurssi viia, et mis haigus on diabeet ja mil moel mõjutab ja käitub minu organismis. Kuid on ju tohutult palju inimesi ja lapsevanemaid, kellel pole tagataskus 25-aasta kogemusi ja teadmisi meditsiini vallas ning teeksid ja prooviksid mida iganes, et leida ravi endale või oma lapsele. Need, kes hullult soovitavad MMSi, neil puuduvad elementaarsemadki teadmised haigustest ja nende sümptomitest ning mismoodi organid töötavad. Nii, et põhimõtteliselt on MMSi edasimüüjad potensiaalsed mõrvarid ja neid ei koti, kes selle keemia tagajärel sandistub või sureb. Ma lähen nii närvi ära…huvitav kas närvide vastu aitab ka MMS?  No kindlasti aitab, see ju aitab kõikide maailma murede vastu. Ma kuulsin, et MMSi kommuun muudeti salajaseks ja kui keegi tahab nendega liituda, siis peate suisa motivatsioonikirja kirjutama. On ikka ebaõiglane värk küll, eksole. Ma mõtlesin siis nende vaesekeste peale, kes ei jõudnudki veel liituda selle imetabase vedeliku grupiga ja tegin oma kommuuni- Salajane Torusiili Tarvitajate grupp (STT).

Lõpetuseks asjalikku lugemist ja kui nii väga pelgate oma organismi kõiksugu mürkide ja kahjulike ainete alla matta, siis harige end ja ammutage infot siit. Ma lähen tilgutan nüüd õhtuse kloordioksiidi tilgad silma ära, äkki homme on see päev, kui mu nägemine hakkab selle abil taastuma.

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Närvide vastu on MMS eriti hea. Võtad suurema koguse korraga sisse ja siis pole aega enam närvis olla - pead muudkui kempsu vahet liduma. :P
    Kui tõsiselt rääkida, siis olen ma sügavas hämmingus. Ma olen suht-koht palju osalenud igasugustes tervisegruppide ja foorumites, kus on olnud teemadeks vaktsiinid, taevakeemia, e-ained jne... Mitte et ma ise niiväga huviline oleksin, aga mul on üks sõber, kes sellised augud üles leiab ja siis mind kaasa veab. Enamasti on need osalused lõppenud ühtviisi: meid on välja visatud, kuna me oleme see "pimedam pool", kes valgustatute seisukohti ei jaga ja kes üritavad asju teadusliku poole pealt vaadata-seletada. Aga neil gruppidel on üks ühine joon: enamasti on seal ühed ja samad tegijad. Seda enam hämmastas mind, et inimesed, kes ei lase oma lapsi vaktsineerida (kuna vaktsiinides olla elavhõbe ja muu mürk ja need põhjustavat autismi, muudest tüsistustest rääkimata), kes toiduaineid ostes loevad iga väikese e-aine üle, kes ei kasuta kodukeemiat, kosmeetikat jms, et just needsamad inimesed joovad ise ja joodavad oma lastele mürgist kemikaali... No ei mahu minu mõistuse piiridesse. Lugesin just fb grupis "MMS tapab tervist" üht kloorijoojate grupist tehtud screenschoti, kus rinnaga toitev ema hakkas tegema MMS ravikuuri sapikivide vastu (pole vaja selgitada, et diagnoosi pani ta ise, sest kunagi on tal see häda olnud). Seitsmendal päeval ilmus lapse kakasse juba veri... Siis jättis järgi. Lapse kõhu kordasaamine võttis kaks nädalat. Aga üks "vaimne ema" soovitas talle, et sellisel juhul oleks tulnud ikka imikut omakorda MMS-iga toetada. Kus on terve mõistus?
    Eih... Lähen valan endale ühe klaasitäie Toilet Ducki... Närvid... :D

    VastaKustuta
  2. Eelmise postitusega seoses tekkis täitsa huvitav küsimus, võib-olla oled sellest varem blogis kirjutanud, aga ma ei tea. Samas mäletan lugu kui sõbranna juurde ööseks minnes öösärgi asemel kleidi selga panid, niiet :D Igatahes küsimus selline: kuidas sa siis saad aru, kas ühte värvi sokid jalas? Või näiteks kui sokke pesed, kuidas aru saad millised kokku panna peale kuivamist? Samuti riietega, kuidas sa aru saad mis värvi maika sa endale näiteks selga panid? Mulle tundub see tõesti väga huvitav :)

    VastaKustuta
  3. Selleks on mul selline nutikas abivahend nagu värvimääraja. Asetan vastu riiet ja siis ütleb, mis värvi asi on, aga eks see abimees kipub vahel ka luiskama. Ma panen endale checklisti kirja, et teeksin oma abivahenditest videopostituse, siis saab parema ülevaate ;)

    VastaKustuta
  4. arutasin ühe oma tuttavaga kogu seda teemat ja jõudsime järeldusele, et inimesele ei ole Internet hea. Lihtsalt seepärast, et vähegi madalama kriitikavõimega inimene ei oska vahet teha informatsiooni olulisusel mida ta sealt ammutab. Kunagi oli teler selline, et inimene uskus kõike, mis sealt tuli. Internet on aga märksa keerukam... Kui lugeda ka välismaa foorumeid, kus inimesed rasedana mmsi võtavad ja ise uhked on, siis... See on kurb ja häiriv ja äärmiselt ebameeldiv kõik korraga.

    VastaKustuta
  5. Ma väga ei kipu uskuma, et internetiajastul on asjad oluliselt hullemaks läinud. Läbi ajaloo on igasuguste ususektide ja traditsioonidega kõiksugu lollusi seotud. Mis see MMSist vaimunustunud inimeste hulk muud kui üks ususekt ole? Lollus, rumalus, pealiskaudsus ja hoolimatus on omased inimloomusele, mitte televiisorile, internetile või ajalehtedele.
    Sest nii nagu internetiajastul levib kiiremini igasugune lollus, väärinformatsioon, ajupesu ja muu selline, siis samamoodi levib paremini ka kvaliteetteave, kergesti omandatavad uuringute kokkuvõtted ja muu selline teave.
    Kordamata üle kõiki mõtteid MMSi kahjulikkusest räägiksin natuke üldisemalt: inimesed võiksid ükskord aru saada, et kui keegi pakub väga keerulistele kompleksetele probleemidele universaalset, väga lihtsat lahendust, siis tõenäoliselt ta kas valetab teadlikult või on rumal.
    Me ei saa jõuda sinnamaani, et kõik laste eest vastutavad täiskasvanud saaksid aru, et kloordioksiid ei saa olla midagi sellist millega ravida vähki, diabeeti, hemofiiliat, aidsi ja midaiganes nad veel välja võivad tuua. Sama lugu ka kõikide teiste aeg-ajalt väljailmuvate imerohtudega. Aga me võiksime jõuda laiemalt selleni: väga keerulistele kompleksetele probleemidele ei ole lihtsaid universaalseid lahendusi.

    VastaKustuta

Back
to top