Fotosuut

Tulles vastu ühele lugeja soovile (võib-olla on teid isegi rohkem), siis siin mõned klõpsud minust ja preili juhtkoerast ning ühe pildi peale jäi vist Joosepi labraator Python ka. Kuna just täna tuli Linda meile külla, siis mõtlesingi, et mis ta niisama vegeteerib ja passib ning andsin talle ülesande kätte. Ma loodan, et klõpsud tulid enam-vähem ja et Linda valis ikka need normaalsemad pildid välja. Ses suhtes, et otseselt mingit poosetamist ei toimunud, vaid kuna Janet oli ülemeelikus tujus, siis mõtlesin, et davaiks, teeme paar klõpsu. Ühte pilti kirjeldas ta mulle igatahes järgmiste sõnadega "Te olete nagu kaks kaldale uhutud hülgepoega". Mnjah, see on kindlasti kirjelduse põhjal üks mu lemmik pilte kogu satsist, kõlab ju juba nõnda kunstiliselt :D  



CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Hehee. Lahedad olete. Vaatasin just eile delfi videot ka, kus Sinust lühi dok tehti. Mulle väga meeldisid toas olevad toonid( lilla) Kõik sobis väga hästi! Nagu praegu- roosa riietus, roosad padjad. :)
    I.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul on au teatada, et mina olen selle Delfis näidatud magamistoa värvide valiku autor ja kujundaja :) Ema täitis lihtsalt mu soovi.

      Kustuta
  2. Väga nunnud pildid, aga mis diskrimineerimine see toimub. Sooviks Pythonist ka pilte:)

    VastaKustuta
  3. Pythonit on keeruline pildistada, sest kuna ta on nii must, siis tavaliselt jääb pildile lihtsalt must laik, mis neelab ümbritseva valguse :D Ja eile proovisin teda ise pildistada, aga kui ma ta kohale panen ja ise veidi eemaldun ja hakkan juba pilti klõpsama, siis avastan, et ta on juba oma ninaga kaameras või peapidi mul sules :D Aga ma räägin Joosepiga ja äkki aitab mind selles osas ;)

    VastaKustuta
  4. Nii nunnu! Musta värvi loomade pildistamine on tõesti keeruline, jõulude aeg pani sõbranna facebooki perepildi kuuse all, mõtlesin juba kus siis koer ka on, aga hoolikamal vaatamisel võis leida pildilt veel kaks silma ;) Nii hea kui koeraga koos/ koerast on pilte, videosid või muid toredaid mälestusi, enda koer 12 juba ja eile üks tuttav tegi paar kena pilti temast, ma ise ei suuda kuigi hästi seda fotogeenilist hetke tabada.

    VastaKustuta

Back
to top