Kontserdireklaami ja loosimine

Ma olen tagasihoidlikud miljon korda Kikule sõnu peale lugenud, et kui Ta plaanib mingit kontsertit väisata ja teab kindlalt, et mina kuulan samuti seda mussi, et siis palun-palun informeerigu mind pimedat ka sellest, eksole, sest mul võib lihtsalt vahepeal juhtuda nii, et mõni asi jääb kahe silma vahele. 
Algus sujus paljulubavalt, aga mingist hetkest läks asi lappama, sest Kiku julges paaril kontsertil ilma minuta käia. Kujutate ette- ilma minuta! Aga ma võtsin selle susliku uuesti käsile ja tasus ära, sest eile hommikul oli mul FBs ootamas kutse. Tahaks öelda, et kutse Sadamasilla kontserdile, aga tegelikult esinevad bändi solist Marek Sadam ja klahvivirtuoos Tõnu Laikre kahekesi, esitades kõiki tuntumaid Sadamasilla lugusid. See on väärt kontsert.
Tegelikult on sõna "kontsert" täitsa vale, sest see pole pelgalt muusika või suvaline muusikaline koosseis, kes esitavad oma lood ära, teevad paar lisalugu ja nägemist! Ei. Ma julgen öelda, et kogu see terviklikus mõjub kuidagi teraapiliselt, tehes hingele pai.
Kui Sul peaks olema emotsionaalne madalseis või lihtsalt kass peal, siis nendel tüüpidel on mingi masendust peletav võime. See muusika, need mõtlema panevad ja naerutavad vahelood, mida Sadam pajatab, need poevad sügavale hinge ja pärast lahkudes on kuidagi niiii kerge olla. Nad on siirad, inimlikud, lihtsad. See ei ole sedasi, et publik oleks nagu kuskil madalal ja vahiks suu ammuli kõrgel tribüünil esinevat superstaari, vaid tekib tunne nagu oleks heade sõpradega kokku saadud ja lauldud üks laul.
Uh, kuidagi keeruline on kogu seda olemust sõnadesse panna ja sellepärast ongi asjalood nüüd sedapsi, et peate ise kohale tulema ja üle kaema. Ma luban, et Te ei pettu, vaid peale kontserti tahate veel plaati ka osta ja sinna pühendusega autogrammi saada. Ja kui mingil imelikul põhjusel tundub, et see pole päris Sinu tassike teed, siis tulge ja tehke niisama oma silmale pai, sest näiteks üks mu sõbranna (mitte Kiku) ütles Sadama kohta: "See Sadam on ju täielik seksihunnik!" :D
Pluss, mul on kaks uudist ka. Üks on hea ja teine väga-väga hea. Esimene uudis on see, et kuna mina ja Janet oleme sinna minemas, siis on kõigil minu lugejatel hea võimalus mind reaalajas ja elus üle kaeda ja Janetiga natuke kudrutada. Võib-olla ka mind kallistada? Ja võib-olla on kellegil hirmus suur soov mulle või Janetile natuke Jõuluvana mängida ja kingitusi tuua. Näiteks suusad oleks väga pro :D Ma tegin nalja. Ma loodan, et saite sellest ikka aru.
Ja teine väga-väga hea uudis on see, et ma loosin oma lugejate vahel välja kaks piletit sellele samale kontsertile, mis toimub siis 21. detsembril Tartu Karlova Teatris, algusega kell 19, "Jõuluks koju ehk suvi käib väikeses toas".
NB! See on üks ja ainuke kontsert, nii et tehke kalendrisse, või kuskile seina peale, üks hästi suur punane rist. Loosis osalemiseks pole midagi muud tarvis teha, kui ainult jagada (ja soovi korral märkida end huvitatuks) Sadama FB eventi siin ja andke teada, kas olete varem miskit kuulnud Sadamasillast ja jätke alla kommentaariumisse märk maha, kui soovite loosimisest osa võtta, siis mul lihtsam võitjat välja loosida. Ja kellel sootuks puudub FB, no siis peate lihtsalt all kommentaariumis pühalikult tõotama, et räägite kontsertist lives vähemalt kolmele inimesele ja kommentaaris märgi ära ka, et kellele promosid (sõbrale, kolleegile, õele...). 
Ahjaa, anonüümsed võiksid endale mingi nime ka juurde lisada, sest päris keeruline oleks pärast võitjat välja kuulutada, kui võitjaks osutuks keegi tundmatu :D 
Võitja, kes saab kahe vabapääsme õnnelikuks omanikuks, loosin välja juba 19. Detsembril!
PlastiliiniSadamasild

Lõpetuseks ma tsiteeriksin Kiku blogist võetud lõiku, mis annab ehk väikese aimduse sellest, mismoodi võivad Sadamasilla lood inimestele mõjuda.
"Ja kuna on üldteada, et ega ma päris normaalne peast (ega mujalt :D) ei ole, siis mainin ära ka selle, et me läheme seekord Tartusse sõprade ja sõprade sõpradega. Kokku 17 (!) inimest, kellest 9 on varem ka kontserdil käinud (kellest omakorda 6 on varem mitmel kontserdil käinud). Jah, järele mõeldes ei jäta keegi tulemata, kes varem käinud on. Ja ei, me muuseas ei ole kõik ühest obsessiivikute tugigrupist :D Ja ma ei ole kellelegi neist “nii kaua ajudele käinud, kuni nad lõpuks nõus on”, vaid lihtsalt seal ongi nii hea, et kõik tahavad tulla"

Aamen selle peale! :D




Lõpetuseks paar minu lemmik lugu (või noh, mul on rohkem, kui paar lemmikut, aga praegu saate neid kuulata) ja no jällegist Kiku on ühele neist lauludest ka video teinud. Osavnäpp.




CONVERSATION

16 kommentaari:

  1. üldse pole tartlasi lugejate seas? Eksamiperiood vist, tudengid istuvad ninapidi filosoofiaõpikutes, mitte blogides... nähh...

    Igaljuhul, ma tahtsin lihtsalt Kai postitusele lisada, et seekordne blogimäng on ebaloogilist pidi - mitte esineja ei küsinud reklaami, vaid Kai küsis jagamiseks pileteid... ja sealjuures endale mitte, vaid selleks et teistel ka tore oleks (ja no selleks ka, et ta need suusad saaks.. aga arvestage siis kinkimisel, et ta on mingi meetripikkune või natuke peale... )

    ehk siis people, miks keegi ei taha?
    Ps. Na ei taha loosimises osaleda, lähen niikuinii.

    VastaKustuta
  2. Appi kui vähe kommentaare. Lootsin neid näha hordides, aga no nada. Njaaa. Mul töökaaslane ütles ka, et ta läheb ja mainis, et ma ikka peaksin ka kohe kindlasti kaasa tulema. Enne kui ta jõudis mind sellest teavitada olin näinud juba Kiku kutset. Kuna see päev on tihe, siis andsin lubaduse, et olen koolis vähem ja teen päeva poole kokkuõppe ära. Siis saan õhtul kontserti nautida :)
    M.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tubli! Näete?! Eeskujulik inimene siin. Võtke õppust! :D

      Kustuta
  3. Kes siis N-Euro Marek Sadamat ei teaks ja olen kuulnud veidi ka tema N-Euro järgsetest koosseisudest, nii et hea meelega läheks kaeks ka päriselus üle. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No praegust seisu arvestades on suht suur tõenäosus, et Sina saadki endale need kaks vabapääset ja usu mind - Sa ei pettu! ;)

      Kustuta
  4. Muidugi on tartlasi! Tartlased lihtsalt ei torma, kulgevad hoopis. Ma nüüd enam ei mäleta, mis siia kirjutama pidi. Muusika on pere lemmik, kodus plaat natukene ribadeks mängitud, tuleb vist uus osta. Igaühel oma lemmiklaul, 100% kontsertidest on siiani meeldinud.

    VastaKustuta
  5. Mina polegi selle muusikaga varem kokku puutunud. Tegelikult sooviks kontsertile minna peikaga, aga kahjuks teda sel päeval pole, seega haaraksin sõbranna kaasa ja tähistaks jõule mõnusa õhtuga.

    VastaKustuta
  6. Kuulan su siin jagatud laule ja väga-väga hea meelega läheks. :) Facebookis jagatud ka :)

    VastaKustuta
  7. Vaata Kai, sa unustad ära need inimesed kellel pole facebooki.
    muidu oleks kõik ju super :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nonii, väga hea tähelepanek! :)
      Ma nüüd natuke täiendasin postitust ja nüüd saavad ka kõik need osaleda, kellel pole Facebooki ;)

      Kustuta
  8. Mina olen enne käinud ja väga-väga meeldis :)

    VastaKustuta
  9. Minaaaa tahaksin minna :) Olen enne Sadamit kuulnud küll, aga mitte koos selle koosseisuga. :)

    VastaKustuta
  10. Mina läheksin väga hea meelega oma elukaaslasega!! See tuleb kindlasti super kontsert. Facebookis jagatud!!!

    VastaKustuta

Back
to top