Ma olen nagu 40-aastane abielunaine, kes peab ebapopulaarset blogi

On tore, kui Sul on sõpru, kes Sulle aeg-ajalt kõik ausalt välja prantsatavad. See muidugist ei tähenda automaatselt kohe seda, et neil oleks alati ilmtingimata õigus, kuid hoolimata sellest eelistan ma iga kell pigem otse välja ütlemist, kui mingite oma jaburate mõtete edasist genereerimist, mis vahel võivad lausa kosmoseni ulatuda.

Näiteks üks minu sõbranna saatis mulle järgmise päeva hommikul, peale selle postituse lugemist, Messengeri sõnumi, kus avaldas arvamust.
"See, kuidas Sa Joosepist kirjutasid, kõlas tüdinenud ja tülpinud naise jutuna, kes on 40-aastat abielus olnud ja on abielus ainult harjumuse tõttu, mitte seepärast, et oma meest armastab".

Ei no ma lugesin rahulikult sõbranna arvamuse läbi ja ega no mis ma ikka kosta oskasin. Ma lihtsalt ei nõustunud öelduga. Juhtisin tähelepanu hoopis sellele, et kogu lugu oli väikese sarkasmi- ja huumorinoodiga kirjutatud. Pealegi... Miks ma peaksin olukorda ilustama. Mind ajaski kogu see puhumine, nuuskamine, lörin ja lurin närvi, kuid samas ka itsitama. Mina ei tea, võib-olla teisi ei aja, kui nad ei saa öö otsa sõbagi silmale ja siis ärkavad hommikul sellest hoolimata säravate ja puhanuna. No palju õnne! Mina nii ei oska ega suuda. Ja mis ma oleksin pidanud peale näkku aevastamist suurest õnnejoovastusest kriiskama, et tahaan veel, aevasta veel mu peale! :D

Ja eile helistas mulle veel üks teine hea sõbranna, kes esimese asjana, kui ma kõne vastu võtsin, küsis: "Issand, ma oleksin peaaegu küsinud, et kas räägin ikka Kaiga..."
Ma olen lihtsalt veits häälest ära, või no päris korralikult olen häälest ära. Igatahes peale seda, kui see fakt oli kinnitust saanud, et mina olen ikka mina, siis tuli järgmine küsimus: "Miks Su kuradi blogi nii ebapopulaarne on, ah?!"
Hah, kaks päeva tagasi väitis just vastupidist, et mul on pop ja noortepärane blogi, aga no ma mõistan sõbranna ängi. Ta lihtsalt on veits närvis ära, et sellel auhinnamängul nii vähe osalejaid on. Lausa kaks tükki. Palju neid siis ikka vaja on... :D

Ei, tegelikult ma ei osanud sõbrannale adekvaatset selgitust anda, et miks too postitus nii ebapop on, sest kõikide teiste postituste reiting on 3x kõrgemad. Aga no mis teha, inimesed pole paraku kursis antud muusikaga ja ei tea, millest ilma jäävad. Umbes midagi sellist ma pudrutasin sõbrannale ka toru otsas, mille peale sain ma "Ärapanijast" tuntuks saanud Peeter Ojaemotsionaalse vastuse: "Pask küll, sitt! Kogu vedel sitt, ämbri sitt!"

Tegelikult on nüüd selline lugu, et ma pean sõbrannale helistama ja mitte just maailma parimat uudist teatama. Võiks öelda, et thank god, et ma antud hetkel teises maakonnas asun. Mul lihtsalt täna hommikul ühtäkki meenus, et mul on 22. detsembril (päev pärast kontsertit) Pärnus kopsuarsti ja endokrinoloogi aeg, mida olen pikkisilmi oodanud ja isegi, kui stardiksin Tartust kõige esimese Pärnu bussiga, siis ma ikka ei jõuaks õigeks ajaks kohale, nii et... Aaa, ma ei saa ju helistada, mul pole enam häält. Õigemini kaks sekundit tagasi mul veel oli mingisugunegi varesekraaks, aga need hääleriismed kadusid peale seda ära, kui ma rõõmustasin Joosepi autokooli eksamitulemuse üle! :)

Ühesõnaga, kui keegi on 21. detsembril Tartus või kui tahaks minna Tartusse, aga pole ühtegi parajalt head põhjust, siis osalege auhinnamängus, kus ma juba 19. detsembril loosin välja kaks vabapääset kontsertile "Jõuluks koju ehk suvi käib meil väikeses toas". Ma garanteerin, et see saab olema üks vahetu ja armas õhtupoolik! :)

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. nääh, ära pane tähele neid arvamusi :D mina lähen ka närvi, kui mu mees öösel nohusena hullult "fanfaaritama" hakkab - no mida sa nuuskad nii kõvasti, sealt ei tule ju midagi?! peale sinu aju, mille sa nii tugeva "fanfaaritamisega" välja kohe nuuskad :D ühesõnaga, kui mina magan ja mind äratada millegi väga ebameeldivaga, siis ma lähen ka närvi. Ära saa valesti aru, ma ei ole mingi närvihaige, saan täiesti aru, et inimesel nohu ja ta haige. Aga kammoon, et saa ju nii kõvasti ja nii pikalt tühja nuusata, isegi mina kuulen, et nina on kinni ja sealt EI TULE mitte midagi! :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, I feel you there! :D Meil täpselt sama geiss. Ma kuulen samuti, et nina kinni mis kinni ja sealt ei tule mitte essugi välja, ainult ärritab veel rohkem oma nina limaskesta selle fanfaaritamisega (muuseas väga hea sõna selle olukorra kirjeldamiseks!) ja oleks siis, et korra või kaks puhuks oma ajusid välja, aga EI, see kestab ju öö otsa :D

      PS. Ma ka ausalt pole närvihaige ja saan tegelikult mõistusega aru, et inimesel nohu, aga... ;)

      Kustuta
  2. Ma ausalt osaleksin loosis, kui mul samal päeval Tallinnas teatrit ei oleks :D
    Eks see võibki rolli mängida, et mujal elavad inimesed nädala sees ei saa ja ajalisel ei pruugi ka välja mängida.
    Pead ikka kohalikke Tartu lugejaid masseerima :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kes siis nii valel päeval teatrisse läheb? :D
      Ma ei jaksa kõiki neid tartlasi ära masseerida ja mudida, mulle endale kuluks praegu marjaks ära üks mõnus ja lõõgastav iluprotseduur :)

      Kustuta

Back
to top