Põhjus, miks Joosep just mind valis

Eelmisel nädalal oli ilus õdus õhtu. Pikutasime Joosepiga peale pikka väsitavat päeva voodis teineteise kaisus ning rääkisime maast ja ilmast. Ma ei mäleta enam päris täpselt, kuidas läks jutt selleni, et miks ta just minu valis, aga ähmaselt nagu meenuks, et ta rääkis, millised inimesed LHV foorumis arutlevad kui äkki ütles: "Küll on hea, et sina pole sotsiaaldemokraat.“

"Miks? Kas muidu poleks mind valinud või?“

Joosep: "Jaa, ei oleks.“

"Mis asja?! Tõsiselt räägid või?“

Joosep: "Jah.“

"Miks?" küsisin ma segaduses olles.

Joosep: "No sotsiaaldemokraadid on mulle ebameeldivad.“

"Oh, kas ma võin seda meie pulmapeol rääkida, et mille järgi mind valisid?“ uurisin ma ühtäkki elavnedes.

Joosep: "Mis seal rääkida?“

Mina rõõmsalt: "No kujuta ette kui pruutpaar peab rääkima mõne vahva loo sellest, kuidas nad teineteist leidsid, siis mina ütlen, et Joosep valis mu sellepärast, et ma ei ole sotsiaaldemokraat ja siis sina tõused püsti ning lisad, et tegelikult valisid minu veel sellepärast, et... " (ideaalis ma lootsin, et Joosep jätkab mu mõttekäiku, aga ta vaikis).

Mina kärsitult: "Noh?“

Joosep: "Mis noh?“

"No sa pead selgitama, et ei valinud mind ainult sellepärast, et ma pole sotsiaaldemokraat.“

Joosep: "Aga see on väga oluline, et sa pole.“

Mina: "Aga lisa veel midagi juurde, et miks valisid mind.“

Joosep: "Mida ma siis veel lisan... „

"No näiteks seda, et valisid mind miljonite teiste seast sellepärast, et olen ilus, südamlik, rõõmsameelne, hooliv ja tore... " (kõik peab ikka ise ette ütlema, daaah!).

Joosep: "Aga sa oledki, kallis!“

Üleeile, kui sõitsin Tartu-Pärnu bussis, siis ma jälle naersin südamest meie vestluse üle. Joosep ütles, et ta ei saanud üldse aru, et midagi oleks valesti või mööda. Aga vähemalt kinnitas mu välja toodud põhjused üle, et valis mind ikka sellepärast ka, kuna olen ilus ja armas ja hooliv jne.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top