Sotsiaaldemokraat

Eelmine nädal oli ilus õdus õhtu. Pikutasime peale väsitavat päeva Joosepiga voodis ja rääkisime erinevatest asjadest. Ma ei mäleta päris täpselt, et mismoodi läks jutt selleni, et mismoodi ja miks Joosep minu valis, aga ähmaselt nagu meenuks, et ta rääkis, et millised inimesed ühes foorumis arutlevad erinevate teemade üle, kui äkki algas järgmine dialoog...
Joosep: "Küll on hea, et Sina pole sotsiaaldemokraat."
Mina: "Miks? Kas muidu poleks mind valinud või?"
Joosep: "Jah, ei oleks."
Mina: "Misasja?! Päriselt räägid või?"
Joosep: "Jah."
Mina: "Miks?"
Joosep: "No sotsiaaldemokraadid on mulle ebameeldivad."
Mina: "Oh, kas ma võin seda meie pulmapeol rääkida, et mille järgi mind valisid?"
Joosep: "Mis seal rääkida..."
Mina rõõmsalt: "No kujuta ette, kui pruutpaar peab rääkima mõne vahva loo sellest, et kuidas teineteist leidsime, siis mina ütlen, et Joosep valis mu sellepärast, et ma ei ole sotsiaaldemokraat ja siis Sina tõused püsti ning lisad, et tegelikult valisid Kai veel sellepärast, et..." (no ideaalis ma lootsin, et Joosep jätkab mu mõttekäiku, aga ta vaikis...)
Mina: "Noh?"
Joosep: "Mis noh?"
Mina: "No Sa pead selgitama, et ei valinud mind ainult sellepärast, et ma pole sotsiaaldemokraat."
Joosep: "Aga see on väga oluline, et Sa pole sotsiaaldemokraat."
Mina: "Aga lisa veel midagi juurde, et miks valisid mind."
Joosep: "Mida ma siis veel lisan..."
Mina: "No näiteks, et valisid mind sellepärast, et olen ilus, armas ja tore..." (kõik peab ikka ise ette ütlema ja näitama, daaahh!)
Joosep: "Aga Sa oledki, Kallis!"

Üleeile Tartu-Pärnu bussis ma jälle naersin selle vestluse üle ja Joosep ütles, et ta ei saanud üldse aru, et midagi valesti või mööda oleks, aga vähemalt kinnitas üle minu toodud põhjused.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top