Minu tänane mitte eriti tore päev

Viimaks ometi kodus ning nüüdseks juba üsna rahunenud, kõht täis ja vajalikud asjatoimetamised linnas aetud. aga millise närvikuluga...
Ei, ma ei ole kuri Janeti peale, tema tegi kõigest hoolimata täna lausa super hästi tööd (väljaarvatud need kolm imepisikest viga). Ma ei ole kuri loomade, lindude, putukate ega mutukate peale ja ma pole kuri riigi, turistide,tänavaaukude ega muu sellise peale, aga ma olen vägavägaväga kuri inimeste peale, kes segavad ja häirivad juhtkoera tööd. Lihtsalt masendavalt kurvaks teeb, kui inimesed ei saa sellest aru kui ohtlikke olukordi nende mõtlematu käitumine võib põhjustada!

Sest on ju igati tore, kui kutsute häälitsedes ja zestikuleerides juhtkoera enda poole ning seda just siis kui koer ületab koos oma pimedast peremehega tiheda liiklusega sõiduteed. Ning eriti lahe asi, mida saate veel teha on see kui kalpsate nagu jänes diagonaalis üle tee, andes sellega juhtkoerale halba eeskuju, sest ega koer ju ometigi õpi kaasliiklejate pealt. Ei. Muidugi mitte. Ning mis mul siis häda näha ei ole kui koer hakkab valesti minema.
Ja wii, nii tore on kui juhtkoer nuusutab mu välja sirutatud kättt, sest wiii, see on ju niiiii nunnu, kuidas ta nuusutab mu sõrmi ja loodab sealt miskit head-paremat saada, aga oih, te ju unustasite ju viineripiruka näpu vahele võtta. Loomulikult alati naeratage ja sirutage kõik oma kaks kätt juhtkoera poole ning kutsuge juhtkoer enda juurde, kui te välikohvikus einestate ja kui soovite mind veelgi „õnnelikumaks“ muuta ning päeva kordaläinuks lugeda, siis kindlasti ärge jumala eest unustage oma lemmikut lasta lahtiselt, ilma jalutusrihmata, minu juhtkoera juurde, sest nii on lihtsalt lahe. Nad on ju sõbrad, bestikad. Sa loll pime ei näe lihtsalt seda. Sa ei tea, et ka juhtkoer vajab sotsialiseerimist. Ja kui koerad on teineteist ära tervitanud, halvimal juhul teineteisele turri karanud, siis minge nagu õige mees oma teed. Küll see pime leiab ükskord ise oma õige teeotsa üles. Mis see siis ära ei ole kui linnapilt ainult õige pisut, tsut-tsut, sassis on. Ükskord ikka leiab ju…

Inimesed, kas te olete pimedate valget keppi lähedalt näinud? Ei ole? Mul täna oli kange tahtmine mõnele seda eriti lähedalt näidata, sest lihtsalt nii enesekeskselt käituda ja mitte mõelda sellele, et kuidas teie käitumine võib põhjustada ohtlike olukordi liikluses ja tänaval. Mõelge palun natuke selle peale!!!
Ma palun siiralt vabandust, et mu postitus sai seekord kuidagi kurjema alatooniga, aga vahel lihtsalt tuleb natuke kurjemalt uriseda, ei saa lasta endale päris selga ka istuda.

Kui kõik see eelnev kõrvale jätta, siis tänane päev oli muidu tore ja ootan juba pingsalt oma sünnipäeva, sest sünnipäevad on toredad.
Sünnipäevaks soovin õrnkollaseid düllkardinaid, beebiroosat iPhone (ma tean, et roosat pole ja anna andeks Joosep), kallistusi, lilli, naeratusi ja paljupalju häid üllatusi – ma arrrmastan üllatusi!!!
Tänased ilusad ja head inimesed olid Soome turistid, kes rõõmsalt ja häälekalt tervitasid mind. Bussijuht, kes tegi minu tarbeks ühe lisapeatuse ja kaks naisterahvast, kes aitasid bussis, mis oli väga täis, vaba istekohta leida ja üks naine, kes andis märku, kui algas trepp.

Eriline ja auväärt muudatus Pärnu linnapildis on aga see, et Pärnu linnasaksad otsustasid endise Eesti Posti hoone vastas olevasse parki tagasi panna plaaditud kõnnitee ja likvideerida see õudne killustikupuruga kaetud pargitee.

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. SEE oli kuri postitus? Dziiz, isegi mina oskan kurjem olla (Joosep seda vist ei usuks :D)...
    (Sa pead troppidele loomasõpradele mu blogi reklaamima hakkama :D http://macripper.wordpress.com/2013/04/22/mida-teha-kui-kohtad-juhtkoera/)

    PS. Jah, kinkige talle iPhone ja ma kingin roosa korpuse.. aaaga mul on ainult 4Si korpus olemas ja uut ikka ei viitsiks osta, nii et 4S siis palun...
    Ps. Ma võin üllatusi ka genereerida.. midagi VEEL vägevamat, kui Äksi minek äkki?
    Meenutusi vanadest headest aegadest:
    http://macripper.wordpress.com/2013/03/25/kuidas-me-peaaegu-aksis-kaisime-ja-aksi-tais-laksime/
    PS. Huvitav, kas see postitus läheb tänu linkidele nüüd spämmi alla? Sest see ongi spämm :D

    VastaKustuta

Back
to top