Minu tänane päev

Ma olen lõpuks koju jõudnud ja nüüdseks juba päris rahunenud, sest kõht täis ja vajalikud käigud linnas käidud, aga millise närvikuluga...
Ei, ma ei ole kuri Janeti peale (tema tegi täna lausa super hästi tööd, kui välja arvata kolm viga), ma ei ole kuri loomade, lindude, putukate ja mutukate peale ja ma pole kuri riigi, turistide,tänavaaukude ega muu sellise peale, aga ma olin / olen väga kuri inimeste peale, kes segavad ja häirivad juhtkoera keskendumist tööle, mis on ikka väga vastutusrikas amet. 
Lihtsalt kurvaks teeb, kui nägijad (vahel ka nägemispuudega inimesed) ei saa sellest aru, kui ohtlikke olukordi Teie käitumine põhjustada võib! :(
On ju igati tore, kui kutsute häälitsedes ja zestikuleerides juhtkoera enda poole, kui juhtkoer ületab autoteed mööda sebra ja eriti vägev on, kui Teie lähete diagonaalis ning juhtkoer Teile järgneb ning veel ägedam on, kui juhtkoer nuusutab Teie väljasirutatud kättt, sest loodab sealt miskit saada, aga oi Te ju unustasite võtta viineripiruka sõrmede vahele...
Loomulikult alati naeratage ja sirutage käsi juhtkoera poole ning kutsuge juhtkoer enda juurde, kui Te välikohvikus einestate ja kui soovite mind veelgi õnnelikumaks teha ning päeva täiuslikuks muuta, siis laske oma lemmik kindlasti lahtiselt, ilma jalutusrihmata, minu juhtkoera juurde, sest nii on lihtsalt lahe ja kui koerad on üksteist ära tervitanud, siis minge nagu õige mees oma teed, et küll siis pime leiab oma tee üles, kui on õigest teeotsast möödas ja linnapilt õigepisut sassis- ükskord ikka leiab ju...
Inimesed kas Te olete pimedate valget keppi lähedalt näinud? Ei ole? Mul täna oli tahtmine mõnele seda lähedalt näidata, sest lihtsalt nii enesekeskselt käituda ja mitte mõelda sellele, et kuidas Teie käitumine võib põhjustada ohtlike olukordi liikluses ja tänaval...Mõelge selle peale!
Ma palun siiralt vabandust, kui minu postitus sai kuidagi kurja alatooniga, aga vahel tuleb natuke kurjemalt uriseda, kuigi ma eelistan viisakat suhtlust :)
Muidu oli tänane päev tore ja ootan juba pinksalt oma sünnipäeva, sest sünnipäevad on toredad :)
Sünnipäevaks soovin õrnkollaseid düllkardinaid, beebiroosat i-phone (ma tean, et roosat pole ja anna andeks Joosep), kallistusi, lilli, naeratusi ja palju-palju häid üllatusi- ma armastan üllatusi!!!
Tänased head ja toredad inimesed olid Soome turistid, kes rõõmsalt ja häälekalt tervitasid mind. Bussijuht, kes tegi minu tarbeks ühe lisapeatuse ja kaks naisterahvast, kes aitasid bussis vaba istekohta leida, mis oli väga täis ja üks naine, kes andis märku, kui algas trepp.
Eriline ja auväärt muudatus Pärnu linnapildis on see, et Pärnu LV otsustas endise Eesti Posti hoone vastas olevasse parki tagasi panna plaaditud kõnnitee ja ära kaotada see õudne killustikupurust kõnnitee.  AITÄH!

CONVERSATION

1 kommentaari:

 1. SEE oli kuri postitus? Dziiz, isegi mina oskan kurjem olla (Joosep seda vist ei usuks :D)...
  (Sa pead troppidele loomasõpradele mu blogi reklaamima hakkama :D http://macripper.wordpress.com/2013/04/22/mida-teha-kui-kohtad-juhtkoera/)

  PS. Jah, kinkige talle iPhone ja ma kingin roosa korpuse.. aaaga mul on ainult 4Si korpus olemas ja uut ikka ei viitsiks osta, nii et 4S siis palun...
  Ps. Ma võin üllatusi ka genereerida.. midagi VEEL vägevamat, kui Äksi minek äkki?
  Meenutusi vanadest headest aegadest:
  http://macripper.wordpress.com/2013/03/25/kuidas-me-peaaegu-aksis-kaisime-ja-aksi-tais-laksime/
  PS. Huvitav, kas see postitus läheb tänu linkidele nüüd spämmi alla? Sest see ongi spämm :D

  VastaKustuta

Back
to top