Juhtkoer Janet - alati minu number 1

Üleeile, 6. Septembril, toimus Tartus Eesti juhtkoerte maavõistlus, kus selgitati välja kaks parimat tandemit, kes lähevad Eestit rahvusvahelistele juhtkoerte maavõistlustele esindama. Igast riigist on võistlemas kaks parimat. Nii et 4. oktoobril võib meile eriliselt pöidlaid hoida!

Aga kui rääkida üleeilsest kohalikust maavõistlusest, siis oli see paras üllatus, et just meie Janetiga saime parima tulemuse, juhhei. Lihtsalt kuna võistlusrajale läks ka üks väga tugev vastane. Vastane, kellel on juba kolmas juhtkoer ja kes on tohutult suure võistluskogemusega.
Aga Janet sai kiita järgmistes asjades:

* Parim rantidele mineja;
* Ühtegi suunamuutust omavoliliselt ei teinud;
* Okstest ning marsruudile meelega asetatud takistustest viis puhtalt mööda;
* Näitas kõiki rante ja peatus kõikidel ohutussaartel;
* Leidis ukse, sebrad, pingi jne;
* Kõrvalkond oli täiuslik;
* Oskas keset laia platsi otsida õige tee välja ning viis mind ilma käsku saamata sebrani. See tähendab, et koer lahendas ise olukorra, valides parima lahenduse;

Kokkuvõttes oli Janet super tubli. Ja no mina ka muidugi, et teda usaldasin.
Ostsin oma väiksele poobikule suure naturaalse maiustuse. Koju jõudes Janet sai ise ka justkui aru, et on millegi suure ja tähtsaga hakkama saanud. Tubli tüdruk, mu kullakallis Janet! Kui rahvusvahelistel võistlustel ära käime, siis annan teada, kuidas meil läks. Ega kõige madalam koht mille saada võime on kuues. Ja noh, isiklikult ma väga kõrgele kohale ei panusta, kuna sinna on tulemas väga kõvad vastased. Aga polegi oluline, mis koha me võistlustel saavutame, sest minu südames on Janet alati number 1.

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. minu selgeltnägijavõimed ennustavad igaljuhul kohta esikümnes!

    VastaKustuta

Back
to top