Tahaks midagi nunnut

Sain mõned päevad tagasi Ave käest kaks nunnut punast kleiti ja no mõtlesin, et täna oleks just õige aeg üks punastest kleitidest selga tõmmata. Panin kõik detailid oma peas kokku: punane kleit, punane sädelev lillekujuline ninatäpp, juuksed hobusesabas, Janetil punane kaelarihm ja rätt kaelas ja minul punane käevõru, mis minu silmis oleks minu päevitunud ihul ikka väga ilus välja näinud. Jah...oleks...selgus, et esimene punane kleit mida tahtsin selga panna, on mulle rinnust kitsas ja kui kookisin teisegi kleidi kapist välja, siis selgus tõsiasi, et seegi osutus rinnust kitsaks...nägin välja umbes nii nagu oleksin nukukleidi endale selga venitanud. Noh mis siis ikka...then it will be white dress, mis tõele au andes näeb ka numpsik välja.
Ma mõni aeg lugesin Malluka blogist, et Ta leidis inimese, kes valmistab üli armsaid ja nunnusid kaharseelikuid ja loomulikult ma tahtsin ka endale kohe sellist seelikut ja loomulikult ma ei salvestanud endale kuhugile selle inimese kontakte, kellelt võiks neid seelikuid tellida. Jep, ma kirjutasin nimme "seelikuid" mitmuses, sest ma plaaningi neid kohe mitu tükki tellida...kui ma vaid leiaks selle inimese.
Võtsin Google appi, aga seni pole veel õiget tulemust leidnud. Leidsin küll kellegi Carolyni, kes valmistab samuti värvilisi kaharseelikuid ja peaaegu olin juba õnnetipus, kui lisainfost sain teada, et need kuni 8 aastastele lastele...eeldan, et tüdrukutele. Paraku jään ma napilt-napilt sellest vanusekategooriast välja.
Kas keegi viitsib Malluka blogi läbi lapata ja selle kontakti mulle välja otsida ja seda minuga seerida?

PS. Muuseas kas teate seda ütlust "August hüüdis teisest  august Augustile:"Tule august välja August!" Ühesõnaga ma tahtsin Teile soovida ilusat augustikuu algust :)

CONVERSATION

2 kommentaari:

 1. otsi postitust nende seast, mis on "seelikuga" täägitud.
  www.mallukas.com/tag/seelik/
  (ei saa rohkem aidata, blokitud leht mul, junõu)

  VastaKustuta
 2. Mhmh, hiljaks jäid, aga tänan siiski valmiduse eest mind aidata! :)
  Nimelt sain konkreetse postituse lingi ja seda lausa meesterahvalt...

  VastaKustuta

Back
to top