Lugu sellest kuidas minu uus külmkapp koju toimetati

Juba mõnda aega oli peas mõlkunud mõte, et peaks uue külmkapi soetama. Alguses tegime korteri omanikule ettepaneku, et jagaks külmkapi hinna pooleks ja pärast väljakolimist jätaksime uue külmiku korterisse, sest no praegune ei kannata tõesti väga kriitikat...omanik aga ei olnud sellest mõttest väga huvitatud, aga no mis seal ikka...ostsime ikkagi külmiku, sest ei ole tore, kui piim läheb 4-päeva varem vanaks, ei ole tore, kui sügavkülmikust tilgub mingisugust vett ja löga muule toidukraamile peale, ei ole tore, kui sügavkülmik mahutab ainult paar karpi liha, jääkoti ja palju-palju jääd...mis on ju nii veider, et sügavkülmas on jääd, aga tegelikult on seal tõesti isegi sügavkülmiku kohta liiga palju jääd.
Ma pole kunagi varem ise kuskilt netipoest tellinud elektroonikat jmt, kuid seekord valisime oma tuliuue külmiku 1A netipoest. Olin enda üle veel maru uhke ka, et sain kõigega algusest lõpuni ise hakkama: -
õige külmiku väljaotsimisega;
-tellimusvormi täitmisega;
-arve maksmisega;
Ja tundub, et ma tõepoolest tegin kõik toimingud õigesti kuna külmkapp on oma täies hiilguses kohal...ja seda juba enne neljapäevast keskpäeva.
Neljapäeval siis helistas kuller kell 11:23 ja uuris, et kas sobib, kui jõuab 10 minuti pärast mulle ukse taha. "Eee...ikka sobib, kuigi mul oli tarne eritingimustesse märgitud, et soovime saadetist alates kella 19-st." vastasin ma kerge hämminguga. Kuller teatas selle peale, et nemad töötavad ainult kella 16-ni. Noh, mis seal siis ikka...kuna ma ikka väga-väga ootasin oma uut külmikut, siis ma ei hakanud peenutsema, aga uurisin ettevaatlikult, et kas kuller jaksab ikka üksi selle külmiku II-korrusele tarida, mille peale sain vastuseks, et nemad ei tegele kauba üles vedamisega. "Aga see oli mul tarne eritingimustesse märgitud, et külmik oleks tarvis II-korrusele viia ning seda suhteliselt ebamugavast ja kitsast keerdtrepist..." selgitasin asjalikult. Aga kuna ma olen ikkagi hea inimene, siis ma ei sundinud kullerit selleks ega tekitanud Talle isegi süümekaid oma kurva näo tegemisega, vaid jätsin, hea naisena, külmkapi vedamise Joosepile (a)
Kui külmkapp oli natuke üle poole tunni jõudnud oodata trepikojas, saatis 1A internetipood mulle e-maili kell 12:04 (kopeeritud tekst):
"Tere, Kai *****!

Hea meelega teavitame, et Teie tellimus on välja saadetud!

Tellimus toimetatakse Teie poolt valitud aadressile DPD Eesti poolt järgmisel või ülejärgmisel tööpäeval. DPD Eesti võtab Teiega ühendust, et kokkuleppida täpsem kohaletoimetuse aeg.

Palume pöörata tähelepanu sellele, et juhul kui toimub 3 ebaõnnestunut kohaletoimetamise katset siis tagastatakse kaup www.1a.ee kontorisse aadressil Kohila 2a, Tallinn."

Muigasin ja kustutasin e-kirja ära, kuna mul oli juba ju külmik trepikojas... Natuke hiljem (kell 15:40) saatis 1A mulle igaksjuhuks ka SMSi järgmise sisuga:
"DPD kuller toimetab Teile paki kuupäeval 22. 08. 2014, kell 14:35-15:30. Kättetoimetamise kuupäeva muutmiseks sisenege www.1a.ee koodiga ****."

Jah, tänan! Ma ei soovi kuupäeva muuta...mul on külmkapp JUBA KOHAL!!!

Mnjah...ja siit tuleb veel kolmaski teade:
"Tere, Kai *****

Teie tellimus on teele saadetud, kaup saabub Teien 2-4 tööpäeva jooksul!

Teie tellimuse toimetab DPD kuller, kes võtab teiega ühendust umbes 30-60 minutit enne teie poolt valitud asukohta saabumist.
Tähelepanu, kui te ei ole sel hetkel valitud asukohas siis ta proovib 2 korda veelkord toimetada, pärast 3ndat ebaõnnestunud toimetust tagastatakse kaup www.1a.ee Kohila 2a kontorisse"
 
Mul on ka Teile rõõm teatada 1A, et minu külmkapp saabus juba 3h tagasi ja oleme esimesed tutvumisedki ära teinud. DPD kuller andis tõesti umbes 30-60 minutit (loe: 10 minutit) enne oma tulekut teada ja kõik tarne eritingimused "olid kenasti" DPD kullerile edastatud (no see II-korrus, keerdtrepp ja et saadetist soovime alates kella 19-st). Kui võimalik, siis palun ärge enam saatke mulle informatsiooni selle kohta, et millal mu külmik saabub, sest see on juba ammu kohal!
Üks küsimus mul siiski on: kui jätsin teadlikult kastikesse linnukese märkimata, millega andsin teada, et ma ei soovi reklaami, siis miks ma endiselt saan reklaami?
Aga uus külmkapp on nii tore, kuid magnetid pole veel ümber kolinud...ma nimelt avastasin, et mul on mingi triljon magnetit...aga ikka vähe :P

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top