Kuidas üks inimene võib end ogaraks muretseda

Kas Teile on ka see tunne tuttav, kui soovite olulist ja kallist inimest kätte saada (näiteks hea sõber, elukaaslane, mõni pereliige..), aga no mitte mingeid liinepidi pole see võimalik, kuna inimene lihtsalt ei reageeri ega vasta Sinu kõnedele ning siis tekib see ebameeldiv ja vastik tunne- midagi on juhtunud!
Mul oli täna au saada jälle selle tunde osaliseks, kuna Joosep ei tulnud tavapärasel kellaajal koju. Mitte et ma oleksin kontrollfriik ja teeksin skandaali, et krt kus Sa jälle kooserdasid ja kellega olid, vaid selle 10-kuu jooksul, mil oleme elanud Tartus, pole Ta minu mäletamist kunagi jäänud, ilma mind informeerimata, hilisemaks...seega oli see olukord minu jaoks uudne.
Ma istusin siis kannatlikult korteris ja jälgisin paaniliselt kella, et millal Tatuleb ja kus ometigi on. Mõtlesin erinevaid õnnetustsenaariume läbi (kusjuures minust saaks päris hea tsenarist, kui see puudutaks tragöödiaid). Mõtlesin täiesti seinast seina asju juba: keegi röövis Ta ära või pani matsu ja on haiglas või et sattus autoavariisse ja nüüd lebab kuskil märkamatult kraavis ja keegi ei tea ega oska abistada...ühesõnaga inimene võib end lolliks mõelda ja kuna Joosep on viimaste kuude jooksul paar päris korraliku matsu pannud, siis oli mul natuke ka põhjust ärevil olla...või siiski mitte. Lõpuks sain siis Joosepi kätte, kes võttis rõõmsal häälel telefoni vastu ja teatab, et kohe varsti hakkab koju tulema. "No väga kena", mõtlesin ma oma peas. Kui Joosep uksest sisse astus ja nägi mu turris olekut, siis uuris, et mis mul viga on ja ma vastasin:"Krt, miks paned mind sedasi muretsema? Ma mõtlen siin juba, et lebad vigastatult kraavis või oled surma saanud, aga siis tuleb välja, et tegelikult Sa polegi surnud, vaid oled täitsa elus ja terve!"

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top