Kingisoov

Täna sai Maci pool hommikupoolikut sisustatud iPhone testimisega ja kui täpsem olla, siis testisime appi, mis mõne hetkega annab teada fotol ilutseva objekti või eseme kirjelduse. See on lausa uskumatu, mida see app suudab. Pildistasime minu seljakoti küljes rippuvat ketsi ja app sai aru, et tegemist on mänguasjaga. Pildistasime lammast, mis ilutses Ave pluusil ja app teatas rõõmsalt, et tegemist on naiste T-särgiga (loomulikult ütles ka värvi) ja et särgi peale on trükitud lammas...kuna soovisime võimalikult keerukaid teste appile seada, siis Mac pildistas Robbie Williamsi raamatu esikaant, aga nii et peale jääks ainult Robbie nägu ilma tekstita, aga see polnud appile mingi probleem ja tuvastas ka selle ilma viperusteta. Siis vedas Mac kohale maitseained, kodukeemia, deodorandid jmt ja uskuge või mitte, see app andis teada, et tegemist on Santa Maria kartulimaitseainega, tegemist on Felixi kinnise ketšupiga, tegemist on Ciffiga, tegemist on Adidase deodorandiga ja kui Mac pildistas oma riiulit, kuhu on üksteise peale virna laotud ligi 80 lauamängu, suutis app ka selle tuvastada. Vahepeal tekkis mul mõte, et tehku Mac pilti minu ninatäpist, et kas app suudab aru saada, et tegemist on ehtega ja suutis. Ühesõnaga see app on vägev ja lisaks kõigele sellele eelnevale, kirjeldas sokke ja värve...andis teada, et tegu on veepudeliga, millel on vaat selline ja selline silt.
Nii, kui Valge Klaar andis / kinkis Mallukale macbook Air'i, siis miks mina ei võiks saada iPhone? Miks on Mallukas parem kui mina. Mis erivajadustega inimeste diskrimineerimine siin päisepäeva ajal käib otse minu pimedate silmade ees? Kusjuures mul oleks seda iPhone palju asjalikemaks asjadeks vaja kasutada:
- ma saaksin 24/7 hoida silma peal oma e-postil ja FB-l;
- ma saaksin igal vabal hetkel blogisse sissekandeid teha;
-ma saaksin üksi poes shoppata ja mõningasi toiduaineid iseüles leida;
- ma saan olla interaktiivne;
- me saame Maciga üksteisele tasuta sõnumineerida (väga vajalik);

Ühesõnaga tegelt ma võiksin seda loetelu lõputult jätkata, aga põhiline on see, et mul on täpselt kuu aja pärast sünnipäev (23. september) ja kõik sõbrad, sugulased, tuttavad, lihtsalt head inimesed võivad aidata mul iPhone soetada (näiteks kui iga minu FB sõber annaks 2€, siis saaks iPhone kätte küll) või kui keegi tahaks selle mulle lausa ise osta, siis ma ausõna ei ole vastu ega pahanda Teiega ja no äkki Valge Klaar tahaks hoopiski ise mulle selle asjaliku vidina kinkida või midagi sellist...sest olgem ausad ma olen põhimõtteliselt sama hea kui Mallukas ja võib-olla isegi natuke parem ja kui ma ei saa iPhone, siis lähen panen erivärvi sokid jalga, lisan vahukoorele küüslaugupipart, pesen pead Ciffiga ja hõõrun deodoranti näkku.

NB! See postitus ei ole nali, vaid ma räägin täiesti tõsiselt! Ega ma koguaeg ka nalja ei jaksa teha ja tegelikult olen ma üleüldiselt väga morbiidne inimene :D

PS. Valge Klaarist saab ka kinkekaarte soetada...lihtsalt mainisin / just saying!

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Oletan, et sa rääkid TapTapC äpist. Selle äpi ülisuurel nutikusel on lihtne põhjus. Kuskil kaugel Türgi- või Indiamaal on inimesed, kes eid pilte tuvastavad. Seepärast on ka äpi kasutustingimustes punkt, et ei tohi teha pilte süntsust vms inimtundeid riivavatest asjadest. Pärast tuhandetat korda on lihtsalt rõve kellegi suguorganeid või muud sellist tuvastada. Seepärast on sellel äpil ka tasu, mälu järgi kuutasu. 25 esimest pilti oli tasuta, kui ei eksi.

    VastaKustuta
  2. Õnneks ei ole mul soovi ega vajadust pildistada ebasündsaid asju :)

    VastaKustuta

Back
to top