Koristustalgud

Istusin rahulikult diivanil ja lobisesin oma tänase külalisega, kui äkki helistas Marika ja uuris nõudlikult:"Kaiii, kas Sa täna üldse arvutisse ka tuled või?"
Mina vastasin:"Mingi aeg ikka, aga praegu ei saa."
Marika:"Miks ei saa?"
Mina:"Mul on hetkel külaline."
Marika uudishimulikult:"Külaline? Kes Sul külas on?"
Mina salakavalalt:"Ma ei saa öelda."
Marika:"Kaii, kas Sul on mingi mees seal?"
Mina:"Jah."
Marika:"Kai kas Sa petad Joosepit?"
Mina:"Ei."

Kui kõne lõppes, kõlgutasin rahulolevalt oma jalga ja vaatasin edasi, kuidas peretuttav, kes töötab professionaalse koristajana, küürib minu korterit.
Kaja pakkus mulle, et kas ma ei tahaks, kui peseb mu vannitoa kahhelplaadid puhtaks...you don't have to ask me this twice. Palun, astu sisse ja tunne end nagu kodus. Minu kodu on ka Sinu kodu...(tegelikult Ta vist tahtis öelda, et krt tüdruk vaata milline Su elamine välja näeb...ei näegi enam...). Igatahes ei leidnud ma mitte ühtegi head põhjust, et miks ei peaks ma lubama professionaalsel koristajal tulla ja natuke võõbata ka oma elamist. Muidugi asi ainult vannitoaga ei piirdunud...Tal oli selline atripuutika kaasas nagu oleks tervet hotelli küürima tulnud (no vastavalt mustusele ikka).
Mnjah, nüüd vist ei usu ükski minu blogilugeja, et ma ausõna olenkorra- ja puhtusearmastaja, aga ma AUSÕNA olen! Pliis believe me...ah kräpp...what the hekk. Kes usub see usub ja kes ei usu, ei usu.
Kaja küüris siis kahhelplaadid, kraanikausi, WC-poti läikima, siis pesi kõik korteris leiduvad uksed ära...alustades toaustest ja lõpetades kapiustega, pühkis tolmu, pesi seinad,puhastas peeglid, pesi põrandad, kloppistekid, viis kogu prügi välja ja lõpetuseks tõmbas kõik meie korteri ruutmeetrid tolmuimejaga üle, pluss põrandaliistude vahelt urgitses sinna kogunenud koerakarvad välja. Jessas, seda kõike siia kirjutades, tunnen, et ma olen tõsine laisik ja kuigi mina põhimõtteliselt ei teinud mitte midagi, olen millegipärast just mina väsinud ja kohutavalt näljane. Oh putka küll, ma rohkem ei blogi. Just meenus, et ma küpsetan endale kotlette pannil juba oma ligi tund või natuke rohkem. Tsau! :D.

CONVERSATION

3 kommentaari:

  1. 3 küsimust:
    1. Kas ta pesitseb Tartus?
    2. Kas ta tavapäraselt ka korteritega tegeleb?
    3. Kas ta tahab tavaliselt miljon raha (kui Sina välja arvata)?

    VastaKustuta
  2. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  3. Vastused Sinu küsimustele:
    1. Ei
    2. Ei
    3. Ei

    Täpsustused minu vastustele:
    1. Kaja muidu pesitseb Tallinnas, aga kuna aegajalt käib lastel ja lastelastel Jõgeval külas, siis satub ka Tartusse.
    2. Ta koristab kõike...alustades hotellidest ja lõpetades spordisaalidega ning vahepeale jäävad balletikooli peegelseinad, Norra suusakuurorti mägimajakesed.
    3. Ma ei oska päris täpselt öelda, et mis oleks Tema taks, aga kuna Kaja on ülipositiivne ja nii tore inimene, siis ma sugugi ei üllatuks, kui tahaks täiesti tasuta koristada (Jah, Mac...on ka selliseid inimesi) :D

    VastaKustuta

Back
to top