tore torumees

Kui möödunud reedel auväärt santehnik käis ja kulutas oma hinnalised viis minutit meie peale, siis selgus tõsiasi, et boileri küttekeha on katki ning et see oleks vaja kiiremas korras välja vahetada. Kuid loomulikult ei hakanud ta seda kohe tegema, vaid tuleb esmaspäeval. Loomulikult esmaspäeval. Miks ma loll üldse arvasin, et kohe kui tehnik tuleb, siis teeb boileri niksti-naksti korda, no umbes sama kiiresti kui tegi meile boileri surma teatavaks.
Mnjaa, ei hakka eitama, et olin tsuti pettunud, et alles esmaspäeval, aga samas mõtlesin, et kui olen siiani hakkama saanud ilma sooja veeta, siis need kaks päeva ei muuda ka enam suurt midagi.

Härra torumees andis teada, et tuleb üheksa poole kümne vahel ja nii ma siis täna ärkasingi nõksa varem kui muidu ning tõstsin kogu vannitoa lahtikäiva sisustuse välja, kuna selle va küttekeha vahetamisega pidavat tulema palju laga. Jess, ma saan pärast seda kõike koristada. It’s my lucky day.

Igatahes kell hakkab juba vaikselt11 lähenema, aga torumeest mitte kuskil. Nii ma tulingi ajaviiteks siia, et oma rasket elu kurta. Helistada ka veel ei tahaks, et kus põõsas ta nüüd kükitab, sest see jätaks võib-olla minust pisut närvihaige mulje, et davai kus kaugel oled ja millal sooja vett saab.
Ma kohe ei teagi. Ega selline lubaduste jagamine ja mitte kohale ilmumine töömehest just eriti usaldusväärset muljet ei jäta. Pole isegi teada andnud, et hilineb. Uh, ma olen närvis ära. Ma tahan sooja vett!!! Kaua ma pean nagu vaene sugulane käima küla peal pesemas?

Kaua ma pean nõusid külma veega nühkima? Kui kaua ma küsin?

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. No näed, minu torumeest ei tulnudki ja ma endiselt ei tea kus Ta on :(

    VastaKustuta

Back
to top