"Tore" torumees

Kui möödunud reedel san-tehnik käis ja kulutas oma hinnalised 5 minutit meie peale, siis selgus, et boileri kütekeha oleks vaja välja vahetada ning loomulikult ei hakka Ta seda kohe tegema, vaid tuleb esmaspäeval. Loomulikult esmaspäeval, miks ma loll üldse arvasin, et kohe kui tuleb, siis teeb boileri kiiresti korda...no umbes sama kiiresti nagu tegi teatavaks boileri rikkepõhjuse.  Mnjah, natuke olin pettunud, et alles esmaspäeval, aga samas mõtlesin, et kui olen siiani saanud hakkama oma kõigi mugavustega korteris ilma sooja veeta, siis need paar päeva ka enam ei muuda midagi.
Härra Torumees andis teada, et tuleb üheksa ja poole kümne vahel ja nii ma siis täna ärkasingi varem, et kogu vannitoa lahtikäiv sisustus välja tõsta, kuna küttekeha vahetamisega pidavat palju laga tulema (hurraa, ma saan pärast kõike seda koristada).
Igatahes kuna kell hakkab lähenema juba üheteistkümnele, siis mina mõtlen ja muretsen, et huvitav, kus põõsas see torumees nüüd kükitab? Helistada ka veel ei tahaks, sest see jätaks minust äkki  sellise närvihaige mulje, et davai-davai kus Sa nüüd oled ja et ma tahan sooja vett. Kuid samas ega see torumehest ka just usaldusväärset muljet ei jäta, sest pole isegi teada andnud, et hilineb. Uh, ma olen närvis ära! Ma tahan sooja vett, sest kaua ma pean käima teiste juures külas pesemas? Kaua ma pean nõusid külma veega nühkima?

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. No näed, minu torumeest ei tulnudki ja ma endiselt ei tea kus Ta on :(

    VastaKustuta

Back
to top