Täiesti mõttetu!

Mul oli täna vaja ärikliendina internetipangas paar ülekannet teha, millega ma muidugi hakkama ei saanud. Kuidas Sa teed ülekannet, kui ei leia ülekande vormi enam üles? Need asjapulgad on järjekordseltoma kodulehte tuuninud, et oleks ikka võimalikult seksikas ja ilus, aga nägemispuudega inimesele täiesti kasutu. Alguses olin hästi rahulik ja ükshaaval käisin kõik lingid läbi, kuid siis otsustasin kasutada otsingulahtrit, kirjutades sinna "Euroopa siseriiklikmakse", mille peale väitis, et ei leidnud ühtegi vastet...pull shit!
Võib-olla olin ma liiga täpne või nutikas ja otsustasin teisel katsel kirjutada veidi lihtsamalt (etSEB koduleht ka aru saaks, mida ma soovin) ning sisestasin otsingusse sõna "makse" ja ikka ei leia, sest loomulikult selline sõna nagu "makse" ei eksisteeri panganduses. Milleks on kodukal otsingulahtrid, kui need ei täida oma eesmärki? Täiesti useless!

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top