Nagu vaene sugulane

Mul oli täna vaja internetipangas paar ülekannet teha, aga kuidas teha ülekannet, kui puudub ülekande vorm? Teate ju küll, need lahtrid, kuhu makse tegemiseks tuleb sisestada vajalikud andmed.
Need asjapulgad on järjekordselt oma lehte nõnda tuuninud, et see on täiesti kasutuskõlbmatuks pimeda jaoks muutunud.
Ma saan aru, et nägijate jaoks pööratakse hästi palju tähelepanu visuaalsusele ja kasutajamugavusele, aga no pagan küll, leht võiks pimedasõbralikuks siiski jääda. Meil on niigi iseseisvus nii paljudes kohtades piiratud ja siis arvutid, telefonid jne, kus tegelikult oleks võimalik iseseisvust juurde anda ja suurendada, siis kahjuks tihtipeale selle peale uuendusi tehes ei mõelda. Teie jaoks on võib-olla ainult üks nupuke, mis ei tööta, aga pimeda jaoks on see üks nupuke võib-olla seal lehel kogu ta aken maailma.

Alguses püüdsin säilitada rahulikku meelt ning käisin ükshaaval kõik lingid läbi. Kuid siis otsustasin kasutada otsingulahtrit, kirjutades sinna "Euroopa siseriiklik makse", mille peale väitis leht, et ei leidnud ühtegi sellele sõnale vastavat vastet.
Heakene küll, võib-olla olin ma liiga täpne või nutikas. Otsustasin teisel katsel kirjutada veidi lihtsamalt. Et SEB koduleht ka aru saaks, mida ma õigupoolest nende lehelt otsin. Sisestasin seekord otsingusse sõna "makse" ja ikka ei leidnud, sest loomulikult selline sõna nagu "makse" ei eksisteeri panganduses. Milleks on kodukal otsingulahtrid, kui need ei toimi ega täida oma eesmärki? #kasutu
Ja ei, ma ei ole ju praegu üldse närvis…
Mis seal siis ikka. Lähen siis nagu vaene sugulane müts näpus jälle Joosepi juurde ja palun abi.
Hea on, et mul on Joosep, aga on ju väga palju pimedaid, kellel pole oma Joosepit. Mis nemad siis tegema peaksid?                

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top