Mehed ei taha lillepoest maltsasid saada

Üleeile läks meil Joosepiga jutt lillede peale ja ma hetkel isegi ei mäleta päris täpselt, et miks või mis radapidi see sinna jõudis, kuid välja jõudsime selleni, et lillepoodides kiputakse tihtipeale meestele müüma kohe-kohe aeguvaid lilli. No et kinkimise hetkel on ilus, kuid järgmisel päeval on lilleke õnnetult närbunult vaasis. Kuna Joosep on vägagi tihe ja tubli lillekinkija, teades alati, mida tuleb lillede ostmisel jälgida ja kuidas soovitud lille küsida, siis on lilleostmise kogemustepagas üpris pirakas. Kahjuks pole see alati tulemuslik olnud, kuna lilleke on ikka paari päevaga ära kuivanud, nagu poleks üldse vett näinudki.
Eks selline suhtumine ajab turri ka kõige rahulikuma mehe, sest ikka soovid ju kinkida ja rõõmustada oma armastatud naist või armast tüdruksõpra ilusa, värske ja rohkem kui kaks päeva püsiva lillega. Kui küsite, et mida ma mõtlen sellega, et selline suhtumine ajab turri, siis ma kipun Joosepiga nõustuma ja arvan, et on tõesti selliseid lillepoemüüjaid, kes teadlikult müüvad meestele natukene kehvemaid lilli, kuna arvavad, et mehed nagunii ei oska selliseid asju jälgida.
Ma kopeerin lühikese katkendi enda ja Joosepi vestlusest, kuid ma hoiatan õrnakõrvalisi lugejaid, et tekst on senseerimata kujul ja kuna Joosep oli ikka suht turris, siis kasutas veidi karvasemaid ja värvilisemaid sõnu.

Joosep ütleb:
Üks koht on selline kust ma veel ei ole toonud ja ei tea, kuidas sealt toodavad lilled võiksid püsida.
Kai ütleb:
Paljud kiidavad Moochi lillepoodi, aga ma ei tea kus see täpselt asub.
Joosep ütleb:
Lisaks ma ei salli lillepoodide töötajate suhtumist, et meestele võib mingit paska anda, mida naised ära ei ostaks, et mehed nii kui nii aru ei saa ja ei tea ja ei oska jne jne.
Joosep ütleb:
T*ra ma pean igale ühele ütlema, et kuradi kõige värskemad või kõige kinnisemad, sest muidu antakse kuradi saunavihtasid mulle.

Küsimus lillemüüjatele: kas Teie tahaksite saada kingiks poolvärskeid või värskeid lilli?


Natuke eilsest ka...
Eile tegin ma uue kiirusrekordi, ehk et ma ärkasin üles, otsisin riided välja (ja otseloomulikult panin need ka selga), tegin paar vajalikku hommikust toimetust ära (veresuhkru mõõtmine, süst jmt) ja tormasin läbi jää, lume ja vee bussipeatusesse, mis asub kodust umbes 500 meetri kaugusel ning seda kõike 18 minutiga. Uh, ma olen võimas!
Mu senine rekord oli 20 minutiga valmis ja maja ette autosse, nii et päris märkimisväärne areng on minuga vahepeal toimunud või oli see lihtsalt puhas juhus. Mitte et ma oleksin endale eesmärgiks seadnud sõjaväelasliku kiirusrekordi püstitamise, aga kuna ma olen paratamatult aeglane, veniv, toppav ja kõike muud sellist, siis see on lihtsalt midagi, mida peab ära mainima.

Ma ei tea, kas mäletate minu postitust sellest, kus kirjutasin, et tahaksin pooled riided ära anda, aga et teaksin milliseid riideid anda annetuseks, siis pidin leidma usaldusväärse nägija, kes aitaks kirjeldada ja sorteerida. No ma lõpuks leidsin selle inimese...nimelt Joosep oli lahkesti nõus mind aitama. Eile sorteerisime siis kolm kummutisahtlit läbi ja ma oletasin, et ühe sahtli jagu saab ruumi juurde, aga kus Sa sellega. Meie aktsioon nägi välja järgmine: mina pikutasin selili voodis, Joosep tõstis sahtlist ükshaaval minu hilpe välja ja esimese asjana sattus Talle näppu minu roosa kleidike, millel on kroogitud käised.
Mina enesekindlalt: "See läheb minema."
"Miks??!" küsis Joosep hämmeldunult ja kordas end uuesti: "Kai, see on see ilus roosa kleit!"
"Jaah, ma tean, aga see läheb kõrvale", olin mina veendunud.

Igatahes lõpuks see kleit jäi siiski alles ja Joosep väga enam ei lasknud mul otsustada, sest peaaegu iga järgmine asi, mis kapist välja ilmus, sai kommentaariks: "Oii, see jääb kindlasti alles, sest Sa näed selles nii armas välja!", "Oo, kui ilus asjake see on ja see jääb ka alles!"
"Mis asi see veel on? Mingisugune seelik või?" uudistas Joosep järgmist asja.
Ma siis katsusin ja ütlesin: "Joosep, see on pluus..."
"Ooo, need jäävad ka kindlasti alles!" ütles Joosep enesekindlalt.
Ma muidugi jälle uurisin, et millisest riideesemest nüüd täpsemalt jutt käib ning vastuseks sain: "Need on need hästi lühikesed kollased püksid, millega Sa näed suvel väga hea välja, eriti veel, kui oled päevitunud!"

Oeh...noh, põhimõtteliselt läks kogu ülejäänud sorteerimine samamoodi edasi ja tulemus ei olnud eriti produktiivne, kuna kõigest neli hilpu sai kõrvale pandud.

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Jah... kui numbrid lähvad üle viie, siis Kail läheb juba sassi. No näed ja ongi nii, et kuuest sai ühtäkki neli. Ehk siis: meie tulemus oli kuus hilpu, mitte neli hilpu. (Kai, see on natukene rohkem kui viis)

    VastaKustuta
  2. Hah, seekord on siiski minul õigus, sest nendest kuuest riideesemest olid neli minu omad...nänänä :P

    VastaKustuta

Back
to top