Trenn ja toitumine- patu ülestunnistus

Kui mu mälu mind hetkel ei peta, siis alustasin oma trenni ja toitumisega umbes kuu tagasi ning andsin blogis iga nädal ka ülevaate oma saavutustest. Hetkel pean aga silmad peos häbenedes tunnistama, et vist viimased 14-päeva pole ma oma tagumiku üldse liigutanud (välja arvatud hädavajalikud liikumised). Peale selle, et pole andnud oma kehale aktiivset liikumist, olen ka päris ohtrasti, alates eelmisest neljapäevast, hakanud sööma magusat. See sai alguse peale seda kurikuulsat volinike koosolekut, kus ma koju sõites tundsin, et stressi leevendamiseks pean saama midagi magusat. Alates sellest hetkest pole vist möödunud ainsatki päeva, mil ma poleks söönud midagi, mis sisaldab rohkesti suhkruid ja rasvu ja söögikorrad on ka nii jubedalt korrapäratud. Minu meelest kõige hirmsam selle asja juures ongi see, et ma saan mõistusega aru, et see on vale ja ma ei tohiks lasta stressil end laastada (eriti veel stressil, mis on põhjustatud selliste ajukääbikute poolt), kuid vaimselt on see üpris keeruline...pole päris niisama lihtne, et tõstad sõrmed üles ja ütlen yolo, what comes, that goes.
AGA, kuna ma ei ole mingi pehmo ja papist naine, siis jätkan sealt kus pooleli jäin. Kopeerin siia siis viimati saavutatud tulemuse ja tänase seisu ning alustame uue hooga (kui oli kedagi, kes elas mulle hullult kaasa või kasutas sama taktikat parema vormi saavutamiseks, siis sorry, et ma vahepeal selline selgrootu limask olin :D).
 Algkaal: 54,5kg.
Esimese nädala lõpus kaal: 52,7kg.
Teise nädala lõpus kaal: 53,0kg.
Kolmanda nädala lõpus kaal: 53,0kg.
Neljandal ja viiendal nädalal langesin stressi ja mugisin kahe suupoolega küpsiseid ja kaalunumber on selle tunnistuseks: 54,5kg (tagasi alguses). Pikkuseks on mul endiselt 158cm, aga ärge nüüd end istukile ehmatage...ega ma end paksuks otseselt ei pea, aga rasvaprotsenti tahaksin küll organismis vähendada, sellepärast ka kogu see jant.

CONVERSATION

7 kommentaari:

  1. Ni meil kohe üldse ei õnnestu see kaalu kaotus, aga Su postitus utsitas mind õhtul kõhulihaseid tegema. 6. septembrist tuleb auras uus tunniplaan, loodetavasti on siis võimalus vesispinningusse minna.

    VastaKustuta
  2. Ma pole veel trennile oma kätt tagasi andnud, aga küpsistest loobusin. Täna esimene päev, kui pole neid puutunud (me so broud of myself) :D
    Oeh, see vesispinning oleks taevalik...ma nüüd pöidlad pihus ootan head uudist :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kas Sa oleks siis ka küpsistest loobunud, kui ma poleks sinuga nii hullusti pahandanud? :D

      Kustuta
    2. Ei oleks (vähemalt mitte niipea), aga kuna Sa ähvardasid mind, et kui ma muutun küpsiste söömisest paksuks, siis Sa pole enam minu sõber :D
      PS. Pealegi ma ei viitsinud enam Su hala kuulata, et "Kaiiiii, Sa ei tohi nii palju küpsist ja magusat süüa!"

      Kustuta
  3. Aww my darling! I'm so proud of you too😘

    VastaKustuta
  4. Milleks peab alla 70 kg üldse kaalukaotusele mõtlema? Vot sellest ei saa ma aru. :D

    VastaKustuta

Back
to top