Natuke kõigest ja samas mitte millestki erilisest

Andeksi, et ma pole ikka veel bloginud Soomes toimunud juhtkoerte maavõistlusest ja sellega seonduvast. Jõudsime küll pühapäeva õhtul koju ja ma olen kuidagi siiani nii väsinud, kuigi võin lootust anda, et homme saate lugeda päris mitu postitust. Ma nimelt täna alustasin postituse kribamist, aga ma ei jõudnud viiest reast väga kaugemale, sest lolli peaga läksin oma postkasti tsekkama ja avastasin, et Apothekal on mingisugune kampaania oktoobri lõpuni käimas, et kui ostad 18 eurtsi eest kampaaniatooteid, siis saad kingitusena kaasa stiilse ravimikarbi. Kuigi mul pole halli aimugi sellest, et milline on Apotheka meelest stiilne ravimikarp, kuid hoolimata sellest, on mul seda hädasti vaja. Ma olen selline komplekteerija ja ma kujutan ette, kui ilus ja perfektne oleks minu ravimikarp- kõik vajalik ilusti ära sorteeritud ja ühes kohas. Valisin endale välja Futura ingveritabletid, mis peaks immuunsust tugevdama, siis banaanimaitselised C-vitamiinid ja naistele mingisugused Livol Multi vitamiinid koos mineraalidega. Juhin tähele panu sõnapaarile "valisin välja", sest just nimelt ma valisin välja, kuid ei sooritanud ostu (ei, mitte sellepärast, et oleksin ümber mõelnud, vaid ma olen nii tumbujumbu, et ei suutnud ostu ära vormistada). Egas midagi, võtan homme jalad selga ja lähen isiklikult apteeki kohale ning enne kui hakkan hullumeelselt kampaaniatooteid kokku ostma, siis küsin seda ravimikarpi näha (vabandust, katsuda ja lasen neil kirjeldada)...äkki mulle see üldse ei meeldigi.
Täna käisid Kiku ja T. meil külas ja tõid meile igasugu vahvaid kingitusi. Mulle sokid südamekeste ja koertega:D, siis Tõmmu kommi (jeeii, mõni on minu Soovidepuud lugenud), siis leivatorti ja ühe lauamängu, mis on selline päääris khm. Homme teen mõned klõpsud ka ja lisan mõningasi kirjeldusi, et mismoodi see lauamäng käib. Seal on tõsiselt igasugu eelmänguga seotud tegevusi (a la palu vastasmängijal endale pepulaks anda, võta kaks jääkuubikut ja pista need endale püksi ja lase täiesti ära sulada ning need on veel sellised vägagi tavalised näited).

CONVERSATION

5 kommentaari:

 1. Sõnumites:
  Mina: "Sellise mängu saidki???? 😂😂😂😂😂😂😂"
  Kai: "Palun kommentaarid postituse alla😄😄😄😄"

  Näete kõik, kuidas Kai minult kommentaare oma postituse alla välja pressib :D
  Kõlab sedamoodi, et Sa tahad seda minuga mängida, muig :D :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. PS. meie tekstide lõpus olid smailid, blogger neid ei näita

   Kustuta
  2. Räägi, räägi, et smailid. Ilmselge tsensuur ju. :D

   Kustuta
 2. Ei, Lindake, ma ei taha seda mängu Sinuga mängida, ausõna! Ja kui ma mänguülesandeid rohkem lahti seletan, siis olen üpris kindel, et Sina ei taha ka seda minuga enam mängida :D

  VastaKustuta
 3. Ahjaa, mis puutub kommidesse, siis tegelikult ei ole selles ju mitte midagi valet, sest teistel lugejatel on ka huvitav lugeda, et mida keegi mõtleb ja ütleb. Maria on ka üks lugejaisd, kes ka kirjutab mulle Skype'isse postituste kohta oma arvamusi jne, aga kommentaarium ongi ju selleks, et sinna oma mõte ja arvamus jätta.
  Nii, et palun, jagage julgelt oma kirjutisi ka teistega ;)

  VastaKustuta

Back
to top