Omg naised, kas te jälgite ka üldse oma kõnnakut?!?

Jalutasime eile Joosepiga Pärnus mööda Rüütli tänavat ja häälte järgi sain aru, et meile jalutavad vastu kaks neidu. Kui neiud meist möödusid, siis Joosep vaatas selja taha neile järgi. Mina siis muidugi koheselt arvasin, et üks neist oli lausa nii ilus naine, et Joosep pidi lausa ilastades talle järgi vahtima ja andsin müksu, et lõpetaks jõllitamise ja saaks aru, et mulle ei meeldi see, mida teeb. Kuid siis selgus see päris põhjus, et miks järgi vaatas. Joosep ütles, et oli tõepoolest igati ilus tütarlaps, ilusa välimuse ja riietusega, kõik vinks-võnks, aga kurat kõnnak oli nagu ehitustöölisel, kes on seitse kuud ehitusel töödanud ja tsemendikotte vedanud. Kusjuures see on ilma liialdamata, sest kui ma oma nägija aega meenutan, siis tõepoolest kohtasin ka mina tänavapildis sellise kõnnakuga neide, aga lihtsalt kuna ma enam selliseid häirivaid asju ei näe, siis ei oska alati selle peale mõelda. Aga tõesti, kust tuleb selline ehitustöölise kõnnak või maamõõtja samm naistele? Kas asi on tõesti lihtsalt selles, et pole liikumisõpetust saanud või pole eeskuju või ei oska lihtsalt ennast jälgida? Okei, ma saan aru, kui naisterahvas ongi poisilik ja olemus on juba selline rohmakas, aga kontsakingad, meik, fäänsi riietus jmt ning siis see maamõõtja samm (omg nagu päriselt). Noo, ma ei teaa, kui ma näeks sellist asja, siis hakkaks mu silmadel nii valus, et ma jääks vistkohe uuesti pimedaks. Mina vist astuks ligi ja annaks ka paar viisakat õpetussõna...ei, tegelt vist ikka ei annaks ka, sest ma ei taha släppi saada :D

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top