Esimene troll Joosepi poolt meie uues kodus

Paar päeva tagasi, kui õhtused toimetused said tehtud, siis heitsin elutuppa diivanile pikali ja jäin sinna magama. Joosep oli seal samas kõrval ja surfas niisama netis ringi vms. Teadsin, et kui ta hakkab end ise magama sättima, siis viib minu ka voodisse, aga tegelikkuses hakkas hoopis mind jälle trollima. Nimelt, kuna ma olen kottpime ja ei taju isegi valgust, siis Joosep äratas mu pool kaks öösel üles väitega, et käes on hommik ja tehku ma talle kohvi ja võikusid.
Minu diktsioon on muidugi videos selline, et peaaegu mitte essugi ei saa aru, sest mul oli tõsiselt räme uni ja tunne nagu ma poleks üldse magada saanud, mis siis ka reaalselt tõele vastas...ainult, et mina polnud sellest teadlik :D

CONVERSATION

5 kommentaari:

 1. Väga nunnu. Nüüd ma juba kahetsen seda, et ma ei filminud seda, kui Sulle kättemaksuks vett kaela valasin (äratuseks)

  VastaKustuta
 2. No ma olen päris kindel, et see pole viimane troll, aga ärge muretsege...saate kõik tagasi...halastamatult! ;)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Jah Kallis, ära muretse, me teeme koos Lindaga Sinust veel palju toredaid videosid.:)

   Kustuta
 3. Hah....ma naersin nii, et kaks päeva vähemalt on tuju hea :D

  VastaKustuta

Back
to top