Kui laiskus jalaga pe*se taob

Brhhh, mul on kohutav laiskuseuss sisse pugenud. Pidasin siin suuremat sorti plaani, et oh, kui Joosep talvepäevadele sõidab, siis kraamin kõik toad puhtaks, teen endale mõnusa äraolemise, panen ahju tule küdema ja söön midagi maitsvat, nagu näiteks apelsini. Aga reaalsus on see, et kraanikauss on musti nõusid täis, diivanil on tekid ja padjad sassis, puud on küll ahjus, kuid ei põle ja Joosepi töölauda ei oska ma isegi mitte kommenteerida, sest sealt võib kõiksugu kraami leida. No vahel lihtsalt on selline periood, kus mitte essugi ei viitsi teha ja mul just täna see periood ongi. Tean, et kui ma suudaks kuskilt alustada, siis läheks kõik juba lepase reega ja võib-olla haaraks mind isegi koristustuhin, aga see esimene samm. Viuviuviu. Saate aru, ma isegi ei viitsi seda Janeti üksindusahistuse ja puuri postitust teha. Ainult viriseda jaksan selle üle, mida ma teha ei viitsi.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top