Teinekord tasub ikka retsepti ka vaadata

Teate seda ütlust, et köögis tuleb lasta oma fantaasial lennata. Ma nädalavahetusel täpselt nii toimisingi. Kuna olin ühele üritusele minemas, siis mõtlesin, et mis saaks olla veel parem, kui ise tehtud muhvinid. Olin just äsja kellegi blogist silmanud uudse kohupiima-banaani muhvini retsepti ja mõtlesin, et voh see oleks midagi eriti head. Ise ma muidugist ei plaaninud grammigi neid süüa, sest mul ju hetkel see toitumis- ja trennikava käsil ning ma ei taha libastuda. Igatahes selle retseptiga on lood nii, et ega ma retsepti pealkirjast kaugemale ei jõudnudki. Ma lihtsalt lugesin kohupiima-banaani muhvinid ja panin kaks ja kaks kokku ehk lisasin oma tuttavale muhvini retseptile lihtsalt tunde järgi kohupiima ja banaani juurde. Ja vot sain sellised dadaa...n-ö muhvinid. Mnjah, neid on tegelikult päris keeruline muhviniteks nimetada. Joosep ütles, et need on kettad. Ma pole päris kindel, mida ma valesti tegin, sest ahjus olid nad nii ilusad kohevad, aga kui välja tõstsin, siis vajusid lössi nagu tossuseened.
Ma huvi pärast otsisin nüüd seda muhvini retsepti, et korraliku perenaisena näpuga retsept rida realt läbi lugeda, mõistmaks mida ma valesti tegin, kuid retsepti enam ei leia. Ju kõige tõenäolisem variant on lihtsalt see, et ma panin kogustega totaalselt mööda. No mis ma sinna parata saan, et mul seda silmamõõtu enam pole :D
Tavaliselt ma sukeldun peaaegu küünarnukkideni toidu sisse, mõistmaks toidu maitset, küpsust, konsistentsi jmt. Kuid seekord ei limpsinud ma isegi oma sõrmi puhtaks, vaid koguaeg jooksin kraani vahet. Ühesõnaga seekord siis sellised kohupiima-banaani kettad, mis maitse poolest pidavat olema väga maitsvad. Lõpuni ma selle muhvinivormiga ei mässanud, vaid lõpuks valasin kogu kupatuse tavalisse koogivormi ja küpsetasin tasasel kuumusel umbes 50 minutit ja sain sellise suure ketta (pilti ma muidugi sellest ei teinud...enam pole väga mõtet ka, kuna see peaaaegu ära söödud, aga usun, et suudate ise ka seda ketast 10x suuremana ette kujutada). Kui ma suutsin teile nüüd mingi ime nipiga muhvini isu peale ajada (võib-olla pildil olevad muhvinid on nii isuäratavad :D), siis jagan teile paar isuäratavat retsepti
 ja ärge siis nii tehke nagu mina tegin, et loete ainult pealkirja ära ja juba tormate kööki pottide ja pannide vahele.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top