Natuke vaja veel varuda kannatust

Lubasin siin eile suure suuga, et täna peaks "Teie küsite, mina vastan" vlog ilmuma, aga paraku nii kahju kui mul ka poleks, siis peate veel kannatust varuma. Eile tegelikult filmisime küsimused-vastused üles, aga kuna Joosep läks täna talvepäevadele, siis võttis oma tehnika kaasa ja nii ma ilma videota kükitan siin. Ehh, hea uudisena on vist see, et vahepeal tuli päris mitu küsimust postituse alla juurde ja seega saan loodetavasti need ka vlogi sisse panna. Ma mõtlen üldse, et äkki peaks uuesti kogu kupatuse filmima, kuna eile tegime nii, et arvuti luges mulle küsimuse ette, siis ma igaksjuhuks n-ö "tõlkisin" selle teile arusaadavaks inimkeeleks ja alles siis vastasin. Nagu aimata võite, siis taoline nikerdamine võttis oma aja ja kuskil 20 küsimusele vastamine võttis ajaliselt 50 minutit. Ma ei tea, kas see on üüratu aeg vastamaks 20 küsimusele, sest mul puudub varasem kogemus chatvlogidega, aga isiklikust vaatenurgast tundub see ikka hullult pikk. Kardan, et mandute sinna arvuti taha ära, kui peate nii pikalt mu segaseid vastuseid kuulama :D Igatahes mõtlesingi sellepärast uuesti teha, et äkki siis ikka Joosep loeb küsimusi ette...mis teie arvate? Arvuti sai esimesse filmiproovi sellepärast sisse toodud, et ma isiklikult arvasin, et teil oleks marupõnev kuulata, mismoodi see rüperaal mul lobiseb. Tahaks ju, et teil ikka huvitav oleks :D
Aga ma praegu panen sellele postitusele punkti, kuna just kuulsin teisest toast oma telefoni teatamas mulle, et Joosep saatis mulle sõnumi, lähen tsekin seda. Õhtu jooksul tulen kirjutan kindlasti veel. Näiteks koerapuuriga seonduvast ning mismoodi Janet, kes kannatab üksindusahistuse all, pidi täna üksinda koju jääma, kui ma trennis käisin ja mis sellest üleüldse kokkuvõttes sai: kas rikkusime naabritega suhteid Janeti lärmamise pärast või mitte?

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Ma pakun, et sa võiks mõne küsimuse lasta arvutil lugeda, noh, nagu näiteks või nii ja edasi siis loeb Joosep.

    VastaKustuta
  2. Sa tead neist asjust niigi, aga postitan sulle diabeedi kohta ühe saate lingi. Loodan, et saad kuulata http://etv.err.ee/v/elusaated/terveks_eluks/saated/44421ed5-bfec-4b9b-aa56-c2fe5925b7d4/terveks-eluks-34-mis-on-diabeet

    VastaKustuta

Back
to top