Teie küsite, mina vastan

Nonii, kuna tundub, et livechati nii pea ei ole tulemas, sest mul pole hetkel selleks abikäsi, siis võtan oma ühe lugeja nõuannet kuulda ja teen teiega hoopis ühe chatvlogi. Teie jätke palun oma küsimused, mida tahaksite hirmsasti, minu ja võib-olla isegi Joosepi käest küsida, alla kommentaaridesse ja selle nädala jooksul me filmime oma vastused üles. Muidugist seda ma teile sada protsenti garanteerida ei julge, et Joosep tõesti oma häälega ka figureerib videos ja rõõmsalt vastab kaamera taga olles teie küsimustele, aga no proovida ju võib. Usun, et see on küll võimalik, et hakkab mind oma vaherepliikidega trollima, aga eks näis.Esmalt vaatame kas üldse tuleb küsimusi, millele vastata. Küsida võite absoluutselt kõike...nii minu pimeduse, arvamust x-teema, unistuste, juhtkoera kohta või kõige piinlikum moment või äkki hoopis kõige romantiliseim hetk. Ühesõnaga teie teate kõige paremini, mida teada tahaksite ja mina katsun siis neile vastused anda.

CONVERSATION

15 kommentaari:

  1. Millised oleks sinu unistuste pulmad? Aga Joosepi?

    VastaKustuta
  2. Kirjelda kaht oma parimat sõpra. Millised inimesed nad on, mis teeb neist parimad ja mida sa võimalusel nende juures muudaksid?

    VastaKustuta
  3. Mis on Joosepi arvates sinu parimad ja halvimad omadused? Aga sinu arvates Joosepi omad?

    VastaKustuta
  4. Kas pime saab ka täitsa üksi elada või on siiski mingid tegevused, kus nägija abi on vältimatu?

    VastaKustuta
  5. Ma ei tea, kas olen asjadest õigesti aru saanud, et osaliselt on sinu pimedaksjäämine tingitud arstide veast? Et laserravi tegi asja hoopis hullemaks? Kui nii, siis kas oled endas tundnud mingit kibestumist arstide suhtes? USAs oleks ilmselt arstil kohtuasi kaelas sellisel juhul..
    Teiseks, on sul kunagi ette tulnud ka ohtlikke olukordi, nt võõra linna liikluses vms?
    Ja kolmandaks, mida sa teed, kui sul vahel on tuju nii paha, et ei taha voodistki välja ronida?

    VastaKustuta
  6. Ma ei tea, kas mul on õigus, aga mulle tundub, et need pimedad, kes on sünnist saati pimedad olnud ei pööra oma välimusele väga tähelepanu, erinevalt nendest, kes on varem nägijad olnud. Sina näiteks võid ikka nii hea välja näha, et kuku pikali :D Mis sa ise sellest arvad, kas see sõltub sellest, kas oled varem nägija olnud või sõltub ikkagi inimesest?

    VastaKustuta
  7. Pean ikkagi ära küsima (kuna endal on ka laps, kes on diabeetik) - kui kõrged sinu kolme kuu keskmised näidud on olnud läbi aegade (no mingi vahemik)? See on küll väga isiklik ja spetsiifiline küsimus ning kui sa ei soovi, siis ei pea vastama:) Muidu - oled super positiivne ja tegija!

    VastaKustuta
  8. Kui sa saaksid teha mida iganes Joosepi jaoks, mis see oleks?
    Kas sa pole kunagi süüdistanud ema, jäi mulje et tema surve pärast sa "ravile" läksid ja pimedaks jäid?
    Kas te olete mõelnud lapsendamise peale?b

    VastaKustuta
  9. Milline oleks sul kõige romantilisem õhtu koos oma kallimaga? :)

    VastaKustuta
  10. Kui sa tahaksid reisida?

    VastaKustuta
  11. 1. Mis on olnud sinu kõige suuremat eneseületust nõudev tegu?
    2. Millist tööd sa ideaalis teha tahaksid ?
    3. Räägi oma perest: kellega koos sa kasvasid, millised olid teie traditsioonid, mida võtaksid üle oma vanemate kasvastustiilist, mida väldiksid?
    4. Milline on kõige ilusam mälestus Sinu lapsepõlvest?
    5. Milline toit on Sinu firmaroog?

    VastaKustuta
  12. 1. Kas sa võiksid näidata või selgitada, kuidas käib pimedatekirja lugemine. Mina olen seda ravimikarpide peal ikka vaadanud, umbes et ravimil on mingi megapikk nimi, aga punktkirjas on palju lühem nagu. Vaatan ja imestan ja aru ei saa.
    2.Mis sa arvad, kas oled ka palju väärtuslikku kraami koristamise ajal tolmuimejasse tõmmanud :D ?
    3. Kas sa oled spetsiaalselt treeninud seda, kuidas sa kõnnid, lihtsalt olen pannud tähele, et sinu kõnnak on kindel ja sundimatu, samal ajal kui mitmed pimedad, keda olen näinud, liiguvad kuidagi ettepoole kaldu ja küürus olles ebakindlalt ja kohmakalt.

    VastaKustuta
  13. 1. Mida blogi ja blogimine sulle annab? Kui tihti, mõtled, et tahaks teada, kes need on, kes siin lugemas käivad? Kui tihti Joosep Sinu blogimise suhtes arvamust avaldab? Kui Sa Joosepist kirjutad, kas loed talle enne ette ka?

    2. Kas Kilingi-Nõmmele ostsite korteri seetõttu, et sinna sai hea rahaga või oligi tõsine soov just seal elada?

    3. Milline on kõige naljakam vemp, mille sa mõnele sõbrale või tuttavale oled mänginud?

    4. Kas pimedad sinu tutvusringkonnas, kes seda blogi loevad, on sinuga eriarvamusel ka olnud selle osas, kuidas sa pime olemist või või pimedate elu kajastad?

    VastaKustuta
  14. Ja nüüd vasta ühele sellisele küsimusele ka, mida sa väga ootasid või kindlalt arvasid, et keegi küsib, aga ei küsitud :D ?

    VastaKustuta
  15. Kas ema loeb ka sinu blogi, mis ta sellest arvab?

    VastaKustuta

Back
to top