Minu blogi domeen muutub

Nüüd ongi see aeg käes, kus lähipäevil kolib minu blogi lühema domeeni peale ümber. Kuna minu jaoks on antud teema täiesti tume maa, siis ma ei oska öelda, kas vana blogiaadressi sisse tippides suunatakse teid kohe uuele domeenile. Leenu aitab mul siis seda kolimist teostada ja kogu asjandus pidavat aega võtma 24h. Ja jällegi ma ei tea öelda, kas sel ajal saan ma blogida või kas sel ajal on mu blogi ligipääsetav vm. Ma loodan ainult, et ma pärast uues keskkonnas oskan ikka postitusi koostada ja saan seal ekraanilugemisprogega kenasti hakkama. See on hetkel kõige suurem hirm. Uueks domeeniks mõtlesin panna kaipimeduseskobamas.ee, aga samas, kui teil on ka mingeid häid mõtteid ja soovitusi domeeni osas, siis on need igati teretulnud, sest tegelikult on Kai pimeduses kobamas olnud siiani minu blogi nimi ja ideaalis tahaksin selle samaks jätta ning domeenile mõne teise nime panna, aga no minu pea on kohe täitsa tühi. Nii palju siis sellest blogindusest ja domeenindusest.

Homme lähen loivan postkontorisse kohale, sest mulle on mingisugune saadetis tulnud, mis juba paar nädalat ootab mind. Ma isegi ei kujuta ette, et mis see olla võiks, sest ise ma pole mitte kui midagi tellinud ja see, kes selle saatis, peaks minu kodust aadressi teadma... Ma vähemasti eeldan seda. Loodetavasti saab homme see küsimus vastuse, et kes ja mis ja miks, kui ma muidugi paki üldse kätte saan, sest pakiteatise peale oli minu nimeks märgitud Mai- meeldiv tutvuda! :D

CONVERSATION

11 kommentaari:

 1. Tere Mai, meeldiv tutvuda :D
  Miks Sa tahad oma domeeninime lühemaks tuunida?

  VastaKustuta
 2. Sest see on niiiii kohutavalt pikk. Ma ei tea, kas ma olin peast purjus, et blogile nii pika nime panin :D Kuigi jah, see pole lihtsalt "kaisukaru", vaid tuletatud minu nimest ja sõnademängust.

  VastaKustuta
 3. Ma ei saa ka probleemist aru.. ja kaipimeduseskobamas on ju veel pikem, topelt pikem? Ära mõtle ütle.

  VastaKustuta
 4. Ära mõtle ütle? I didn't get that :D
  Ja ega ma pole öelnudki, et probleem on, aga ma juba pool aastat mõtlen sellele, et domeeninimi võiks olla lühem või kui mitte lühem, siis lihtsam vm.

  VastaKustuta
 5. Sry, parandan: "Ära mõtle üle" tahtsin öelda selle mõttega, et su domeeniga on kõik hästi ja see sobib. Kuhugi jõutakse ju pigem ikka pigem linkides või guugeldades, nii et konkreetne domeeninimi ei oma niiväga tähtsust. Ja su praegune on armas aga ise tead :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Minule ka meeldib kai-su-karu. Armas ja lisaks veel sõnamäng. Väga hea nimi mu meelest

   Kustuta
 6. Mulle tundub huvitav Kaikoeraga.ee aga vist kõlab imelikult?
  Veel meeldib mulle seeKai.ee eeldan, et Eesti maastikul oled sa äratuntav ja see tundub väga sinulik olema ☺

  VastaKustuta
 7. Hahaa, seekai.ee kõlab eriti hästi. Umbes, et kui kuskil seltskonnas tuleb juttu minust, siis üks seletab teisele, et no see Kai, tead küll, see pime, koeraga ja värki :D
  Esimene variant ei kõla sugugi imelikult, vähemasti mitte minu jaoks. Ühesõnaga peab mõtlema. Aitääh nende huvitavate mõtete eest! ;)

  VastaKustuta
 8. Aga lihtsalt kaipimeduses? Või veel lühemalt "pimeduses"? :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. +1 kaipimeduses
   Mu meelest piisavalt lühike ja lihtne ning samas blogi nimega sarnane, niiet lugejad ilusti tee siia blogisse tagasi leiavad.

   Kustuta
 9. Ohoo, need ka meeldivad. Lõpuks ei suuda ma enam valida :D

  VastaKustuta

Back
to top