Kuidas üks asi viib teiseni

Täna õhtupoolikul oli selline olukord, et mina lebotasin niisama diivanil ja Joosep istus arvutis, kui ühtäkki keeras end minu poole ja küsis: "Kai, kas Sa täna käisid kuskil blogis minu kohta kommenteerimas?"
"Jaah, Malluka blogis..." vastasin nii muuseas, "aga kust Sa seda tead?" pärisin uudishimulikult.
"Mulle just kopeeriti Sinu kommentaar..." sõnas Joosep. Ta muidugi hakkas pärima, et mis kondoomid ja mis kaubakeskus ja millal ja et tema ei mäleta midagi ja raudpoltkindlalt nägin ma seda kõike unes või olin jälle joobes :D. Mina naeran ja räägin siis talle mälu värskendamiseks uuesti selle loo ära ja ta ikka ei mäleta ja ikka ei usu mind. Kuigi seda ta mäletas küll, et pidi neid jagama koos lendavate taldrikutega ja et kuna tal oli neid nii palju ja päeva lõpuks oli vaja neist kuidagi lahti saada, siis lõpuks poetas neid kondoome suvalistesse postkastidesse. Ma kujutan ette, et nii mõnigi 90. aastane mutike võis päris vahva üllatuse osaliseks saada. 
Aga õnneks oli meil sel samal hetkel ka Joosepi kasuisa külas, kes söögilaua tagant kogu meie vaidlust pealt kuulas ja lausus: "Kuule jah, Joosep, mulle Sa pakkusid ka neid samu kondoome..." (mis küll ei aidanud Joosepil konkreetset juhtumit taas mäletada). 
Minule ei andnud hoopiski rahu üks teine asi. Nimelt, et kes see murjam oli, kes mind välja andis ja kohe Joosepile hõbekandikul kõik ette serveeris, kus ma midagi pläkutamas olen käinud. Joosep muidugi lisas rahulolevalt, et tema eest ei jää midagi varjule :D Mina omakorda sonisin, et kuramus küll, mina ei saa enam blogides rahus kõmmimas ka enam käia, ilma, et keegi sussi sahistades talle ette ei kannaks. Ikka õngitsetakse kõik välja. No muidugi ma valisin ju hästi "vähekülastatava" blogi ka, kus kommenteerida, aga no ega mis ma sinna parata saan, et Mallu just kondoomidest kirjutas ja mul sellega see marunaljakas lugu meenus. Ma ei hakka siia Mallu blogipostitust ümber jutustama, kes tahab, see läheb loeb seda siit ja oma kommentaari, kus ma kirjeldasin Joosepi äpardust, kopeerin siia. Joosep veel imiteeris mind ja ütles selle sama lause, mis ma oma kommentaari lõppu lisasin, a la, et siia Joosep lugema ei satu. Nüüd tal tore tögada mind (te peaks kuulma, mismoodi ta peenikese häälega mind imiteerib) :D
*
Kai pimeduses kobamas ütleb:
Selle kondoomilooga meenub mulle üks naljakas seik, kui Joosep pidi
vabatahtlikuna Pärnu linnas ühe ürituse raames lendavaid taldrikuid ja
kondoome inimestele jagama (ma küll ei tea, mis seos on lendavatel taldrikutel
ja kondoomidel, aga no vahet polegi). Igatahes kuna tänaval oli vist juba kõigil
inimestel kondoomid taskus ja taldrikud kaenla all, siis otsustas Joosep otse
kaubanduskeskuse poodidesse kondoome pakkuma minna. Ta oli need
kondoomid veel eriti suure kuhjana n-ö serveerinud lendava taldriku peale ja
sisenes poodi nagu kelner, aga vaene mees koperdas viimasel hetkel uksepiida
taha ja lendas peaaegu käna ja kõik kondoomid lendasid mööda kauplust
laiali. 😀 😀 😀 Peale seda pole ta enam kondoomidega tegemist teinud…vist. 😀
Ma võiksin Joosepi kohta veel kõiksugu selliseid vahvaid lugusid jagada ka oma
blogis, aga ma ei saa kõike, sest muidu ta annaks mu kohtusse. 😀 Aga siia ta
minu teada lugema ei satu.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top