Kutupiilu

Kas teate, mida mina praegu teen? Jep, blogin. Ilmselgelt, eksole. Aga kas teate ka seda, mismoodi ma praegust juttu siia toksin? Eks ikka telefoniga. Nagu esmaklassiline amööb.


Kui arvate, et see on mingi minu uus hobi või uueaja moodne pimedate piinamisvõte, siis ei kumbakit. Ma julgesin lihtsalt eile FB blogilehel ainult iitsatada, et mu sõrmed sügelevad millestki blogida ja tunnike hiljem jõudis karma mulle külla ja hammustas mind persest.
Jutt lühike: arvuti hakkas vihisema ja krudisema, sisse ja välja lülitama ja lõpuks panigi pillid kotti ja jäi vakka. Ma hea ja hoolitseva omanikuna ei hakanud vaest rüperaali peksma, vaid lasin hädalisel puhata, et paar tundi hiljem uuesti proovida ja proovisingi. Oi, kuidas proovisin.

Nii kui ma läppari adapteri vooluvõrku ära ühendasin, käis selline laks, et jommaijoo. Terve korter jäi hetkega vaikseks ja pimedaks ning minu hingitsev rüperaal teatas viisakalt, et ei soovi enam töötada ja heitis hinge. Puhka rahus, mu Lenovo!

Karma muidugi mügistas mulle oma kurja naeru ja oli enesega väga rahulolev. 
Tjah, aga vaatame kogu loo positiivset külge ka. Vähemalt enam mu sõrmed ei sügele, ripuvad täitsa rahulikult nagu lehmanisad peale lüpsi. Oeh, see pole isegi mitte lüps, vaid puhapaljas imemine. Aga davaika, ma lähen nüüd ja amputeerin oma käed, et mul enam ei tuleks sellist suurepärast ideed hakata telefoniga tippima.

CONVERSATION

9 kommentaari:

  1. Ma väga vabandan... aga oii kuidas ma naersin:D otseloomulikult mitte su kaotust kalli kaase pärast vaid no... on ikka vanajumal sulle sõnad suhu andnud :D :D sa oled super Kai...

    VastaKustuta
  2. Eee... ma lähen nüüd ja kopeerin kõik asjad oma arvutist (desktopilt) välisele kõvakettale... ja siis ei kaota seda ära... või vähemalt mõtlen sellele... Ei, ei MÕTLE igaks juhuks, sest.... :D :D :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Heli, ära mõtle jah, see on ohtlik tegevus :D

      Kustuta
  3. Oi see on küll pahasti. Mobiiliga trükkimine on ju üks paras väljakutse. Ma ise enamjaolt sellega vaid postitangi. Loodetavasti saad peagi jälle arvutit kasutada. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Issand, misasja? Ma lugesin Su kommentaari mitu korda, et mulle jõuaks see päriselt ka kohale, et Sa vabatahtlikult toksid telefonis postitusi valmis :D

      Nägijad kurdavad, et see on igavene nuhtlus ja piin, kui peab pikki tekste telefonis trükkima ja ma pean mainima, et Su postitused on üpris korraliku pikkusega. Päris hea tahtmine Sul :D
      Mina ei viitsi jamada nii palju, sest mul on pimedana 10x keerulisem seda teha, kuna ma ei saa silmadega eelnevat teksti jälgida ja lugeda, et mõte kaotsi ei läheks ja siis peab kõike vahemälus kogu aja hoidma, mis on suht peavalu.

      Kustuta
    2. Usun. Tegelikult trükin ma teksti pooleldi vabatahtlikult. :D Asi selles et minu enda arvuti on samuti kutu, aga ma olen ka sedavõrd laisk et alati ei viitsi arvutit laenata ja nii ma siis vedelengi pigem sooja teki all ja postitan mobiilist. :D

      Kustuta
  4. Kas kutupiilust on saanud vahepeal tervepiilu? Masin korras või pidid päris uue muretsema?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kuule õnneks Joosepi hea sõber vuntsis mu vana arvuti üles, ainult adapter lendas lõplikult õhku :D
      Kui muidu peaks adapteris ühes suunas vool jooksma, siis minu omal tekkis seal mingisugune krahh ja andis mõlemas suunas voolu ja nii tekkiski ülepinge ja käis pauk.

      Kustuta

Back
to top