Ajalooline hetk meie suhtes...me käisime kinos

Lõpuks see juhtuski, täna käisime me Jossiga kahekesi kinos nagu tõeline armastajatepaar. Isegi Džännu jätsime Gerli poole hoiule. Ma arvan, et ega suhetes ei tasukski liialt kiirustada ja olles nüüdseks seitse aastat ja natuke peale koos, oligi paras aeg kinno minna. Kui muidu noored tormavad kohe pea ees suhtesse koos kinokülastamiste ja tagareas musitamistega, siis meie võtsime asja ikka suti rahulikumalt. Kuidas see õpetlik lause oligi - tark ei torma :D
Filmiks ei hakanud ka valima mingit suvalist roosamanna armastusepläma, vaid võtsime sellise konkreetse filmi kurjadest vaimudest nagu Poltergeisti. Siit edasi tuleb natuke filmispoilat, lihtsalt hoiatuseks, kui ei taha teada, et mis filmis toimub. Kuna meil Jossiga on tõsiselt korralik õudukatepagas tagataskus, siis on juba üpris keeruline meid mingi hea kraamiga üllatada. Pean kahjuks nentima, et tänane film ei olnud midagi uut ja kohati isegi jäid osad kohad mulle segaseks (hoolimata sellest, et Joss kirjeldas). Majas jooksis näiteks vahepeal orav ringi, kes tuli katuseaugust sisse ja ma saan aru, et orav sai rolli selle eest, et niisama publikusse elevust ja pinget süstida enne real thingi, aga mis rolli need tonnide viisi klounid täitsid, mis oli kuskile seina taha või sisse peidetud? See pole kõik, mul on veel küsimusi, umbes sama palju, kui oli neid kloune :D Kui vend oma õele läks vaimudemaailma järgi ja reegel oli, et kui köiest lahti laseb, et siis ei pääse sealt kunagi enam tagasi...no aga mis arvate, et poiss ei lasknud köiest lahti või? Muidugi lasi ja said tagasi ka, kukkusid kuskilt teistpoolsusest läbi lae, kuid sisse läksid kapist. Aga miks? Ei noh, muidu on hea meel ikka, et lapsed tervelt tagasi said, aga why? Pluss kui muidu on vaimudel meeletu jõud igasugu raskeid asju lennutada, lõhkuda ja niisama ajaviiteks märatseda kuid kui on vaja köis vanemate käest ära tõmmata, mille teises otsas on nende laps, siis vot selleks pole jõudu...makes no sense. Nüüd sai palju spoilat, aga nohjah, ma hoiatasin.
Muidu oli nagu ikka, et maja, lapsed, ema-isa ja ikka seesama ajastaegakorduma kippuv filmisüžee, igatahes sarnanes see tõesti Insidiousile, mis oli parem, kui tänane film. Kusjuures tulemas ongi Insidious 3.
Kinokülastus on läinud ikka päris kalliks meelelahutuseks, sest kogu kupatus (piletid, popcorn ja jook) läksid kokku 20 eurtsi, see siis Tasku Cinemonis.Ekraanis saab näiteks pensionär 2,90€ eest seansile, saad kohe vanaemaga Poltergeisti vaatama minna :D

CONVERSATION

8 kommentaari:

  1. Vanaemaga õudukaid vaatama kõlas väga hästi :D :D

    VastaKustuta
  2. No vanaemad tahavad ka oma ellu natuke särtsu ;)

    VastaKustuta
  3. Vanaemaga vaataks ikka Kiireid ja vihaseid.:)

    VastaKustuta
  4. Hahahahaha, tänan selle naeruteraapia eest :D

    VastaKustuta
  5. Vabandust, olen üsna uus lugeja, aga teie tutvustuses on kirjas, et olete pime? Ja käite kinos?

    VastaKustuta
  6. Jep, vastab tõele. Homme lähen näiteks suisa kahte filmi vaatama ;)
    Ja tore, et olete tee leidnud minu blogisse ;)

    VastaKustuta
  7. Teie blogist ei saaks muidu absoluutselt aru, et olete pime :O Kas kino mõttetu pole kui pilti ei näe?

    VastaKustuta
  8. Ei, kino ei ole mõttetu, vaid pigem annab helilises mõttes ägedama efekti kuulmisele. Kuid kõiki filme ma ei viitsi vaadata, kuna nõuavad liiga palju keskendumist ja siis pole see enam vabaaja nautimine, vaid väsitav kohustus.

    VastaKustuta

Back
to top