Kärbes Pedro päästmine

Juba viimased paar nädalat on meil korteris veel üks elukaaslane- nimelt kärbes Pedro. Kahjuks päris Pedro profiilikat ei saa siia teile vaatamiseks lisada, sest ta on maru kärsitu ja pikalt ühe koha peal ei püsi (aga siin on "Lepatriinu Jõuludest" tegelase Pedro pilt...meie Pedro on umbes samasugune...kaksikvend vms). Üldiselt on tema lemmik tegevuseks päevast päeva minu kiusamine, ehmatamine ja tähelepanu häirimine. Päeval, kui arvutis olen, siis tuleb maandub minu jalal ning hakkab ringi jalutama (praegu on õnneks hea rahulik, sest toas on pime ja Pedro magab kuskil). Kuid, kui teen köögis süüa, siis tiirutab ümber minu pea nagu reaktiivlennuk või jalutab lõikelaual ning siis lendab suure sumina ja rahulolematusega minema, kui julgen teda rahulikul jalutuskäigul segada. Kui nõusid pesen, siis sumistab ka niisama köögis ringi ja ükskõik kuhu korteri otsa ma ka ei siirduks, siis järgneb mulle. Ma ei teagi nüüd, mida teha selle ära eksinud kärbsega...äkki ta otsib pinksalt väljapääsu õue, et minna oma pere juurde ja koos talveunne suikuda. Kuid mina sadistlik inimene ei oska Pedrot aidata ja päästa teda võimaliku surma eest. Džännu on ka paaril korral üritanud Pedrot ära süüa, aga siiani on Pedro väledam olnud :D

CONVERSATION

6 kommentaari:

  1. Vaene väike Pedro. Peaks loomade heaolu hindamise tiimi teile külla saatma. Kas pisike saab ikka süüa ja juua? Dzännu ahistamine põhjustab Pedrole kindlasti stressi.

    VastaKustuta
  2. Pedro saab kenasti süüa ja juua (hoolitsen nagu oma lapse eest...keda mul pole). Selle stressiga peab midagi ette võtma, muidu teine muutub liigse pinge tõttu veel kõhnaks.

    VastaKustuta
  3. Kallis, kas meil on suhteprobleemid, ma vaatan, et mind pole juba kolmes viimases postituses kordagi mainitud...?

    VastaKustuta
  4. Jep, meil on rämedad suhteprobleemid ja ma otsustasin nüüd kärbes Pedroga kokku elama hakata :D

    VastaKustuta
  5. hahahaha, hakkame kortisooli (stressi hormooni) taset mõõtma :D :D

    VastaKustuta
  6. Jaah, palun väga...kui Sa selle tegelase kätte suudad saada :P

    VastaKustuta

Back
to top