Nii ülisuperhüüber nunnu

Jaaah, mul on järjekordne hulluhoog peal, õigemini kui täpsem olla, siis on mul nunnuhoog peal. Ma sain enda iPhone 5s-le uue imeilusa, nunnu, armsa ja ainulaadse ümbrise. See on tõsiselt niiiiiii ilus ja haldjalik. Mac kinkis selle mulle täna ja kui oli ümbrise kirjeldusega saanud ühelepoole, siis hüppasin Talle suurest rõõmust ja elevusest kaela ja kukkusin kallistama, olles ise vägagi teadlik, et Macile ei meeldi kallistamine, kohe üldse ei meeldi. Ta ei varjanud seda ka seegi kord ja lausus: "Öää, ma pean nüüd endale väikese happevanni tegema."
Oeh, see on ikka nii ilus ja nii minulik. Olles solidaarne ka nende lugejate vastu, kes ei näe, siis ütlen, et ümbris ise on valge, all ääres on õrnroosaga mingisugune sigri-migri, siis istub seal
üks tüdruk, kes toetab käsi põlvedele ja hoiab oma kätt nii nagu laseks kohe liblika lendu ning ümbrise peal ongi palju liblikaid (loe: minu lemmik putukad), erinevat värvi kivikesed, tüdrukul endal on lilleline kleit seljas ja seljal suured haldjatiivad...ühesõnaga hääästi suvine, õrn ja nunnu. Ma vist hakkasin end juba kordama. Pildil on taustal näha ka teraapiakoera Elliet, sest me käisime täna neljakesi Tartu linna peal chillimas (loe: mina, Janet, Mac ja Ellie).

Nädalavahetusel ööbisin Maci pool ja tegelesime kokkamisega, filmi vaatamisega, koerte jalutamisega ning mingi hetk teavitas Mac, et nüüd teeme mulle Instagrammi ja nüüd olen ma värske Instagrammi konto omanik (loe: kasutajanimi Kai K). Mul on hetkel ainult üks pilt seal, kuid kindlasti hakkab neid sinna juurde laekuma. Lisaks laadisin endale alla äpi nimega Be My Eyes, mis peaks siis kujutama endast seda, et kui ma soovin teada mis kuupäevani piim säilib, siis helistan ja esimene vabatahtlik, kes saab võtab kõne vastu ja läbi videokõne saan vastuse ning selles äpis saabki end regada kas abivajajaks või abistajaks. Kuid ka see pole veel kõik. Maci soovitusel sain endale ka äpi nimega Past Events, kuhu saan siis elu olulisemad sündmused üles märkida. No näiteks minu sünnipäev (väga oluline tähtpäev), minu eelmiste koerte sünni- ja surmadaatumid, kihluse kuupäev, kooliminek, diabeeti haigestumine jmt ning saan valida iga sündmuse jaoks värvi ja samas äpp kohe arvutab välja, et mitu päeva, tundi ja minutit on sellest üritusest möödas. See on sellepärast üks kasulik rakendus, kuna kui hakkad mingil ajal meenutama, et oot-oot, millal ma kolisingi nüüd teise linna, või oot-oot, mis aastal ma reisisin Hawaile, või millal suri vanaema, või kui palju on möödas kihlusest / abielust, siis kohe on hea vaadata. Jälle üks uus põhjus mitte oma mälu töös hoida ja lasta ajul manduda :D
Rääkides mälutreeningust, siis mul on üks test: kujutle, kui oleksid bussijuht. Buss sõidab bussiparklast välja ja esimeses peatuses tuleb peale üks vanem proua, teises peatuses ei tule kedagi, kolmandas tuleb peale kaks last, neljandas läheb vanem proua maha, kuid peale tuleb kolm noormeest lärmaka muusikaga, viiendas peatuses ei lähe kedagi maha ega tule peale ning kuues peatuses läheb üks laps maha ning nüüd küsimus. Mis on bussijuhi nimi?

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top