Isiklik kirjeldustõlge ja 12 põhjust miks mitte võtta labradori

Ma just paar päeva tagasi avastasin, et kui äge oleks juhtkoeraga jalutades omada isiklikku kirjeldustõlki. Kui poobik on rakmetes, siis ma otseloomulikult oman ülevaadet sellest, mida parasjagu teeb, kus on või kas see paskaak jälle tuhlab kuskil keelutsoonis ringi?! Ja kuigi juhtkoertele on selgeks õpetatud, et kui nad lastakse rihma otsast lahti, vabaduse hingust nautima, siis selleks ajaks tuleb tagasi olla, kui olen nagu Vargamäe Krõõt heledal häälel kisendanud üle pargi: "Jaaaaneeeet, siia!"
Aga no vahel on seda käsklust ju niiiii kohutavalt raske täita, sest niiiii palju põnevaid uudiseid on siin-siin-seal-siin-seal-siin-veel seal ja kõik on vaja üles otsida, läbi lugeda ja võib-olla mõnda isegi kommenteerida.

Kiku tegi selle kirjeldustõlke otsa lahti, sest kes Kikut teavad, teavad ka seda, et Temal juba vaimukuse ja sarkasmiga muret pole ning nii me seisime pargi serval ja ootasime preili Janetit ja toimus järgmine dialoog minu ja Janeti vahel koos kirjeldustõlkija Kiku vahendamisel.
"Jaaneet, siia!"
"Mkm."
"Janet, tule siia!" nõudsin ma järjekindlalt.
"Mkm!"
"Siaa-siia-siia-siia!" kutsusin rõõmsamalt.
"Tuleb. Enam ei tule..."
"Mhh, Janet!"
"Oota, siin kuskil on üks lõhn, oota-oota...siin? Ei ole siin, hoopis neli meetrit seal pool, ei ole siin...meeter siin pool. Oh, leidsin! Mmm, kui huvitav, väga põnev," kirjeldas Kiku.
"Janet, tule nüüd."
"Ooota veel natuke, ma kommenteerin ka seda uudist...aa ei, seda ma ikka ei kommenteeri...kommenteerin hoopiski seda teist. Jeii, näe olengi juba siin Sinu juures!"



Siit saate lugeda 12 põhjust selle kohta, et miks ei peaks Te mitte kunagi labradorist monstrumit endale võtma.

CONVERSATION

7 kommentaari:

  1. kuule, see Linda tehtud koomiks on ju nagu tõsielul põhinev dokumentaalfilm :D 5+!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kui Kai tahab, siis peab ju kohe olema ka...vahepealset varianti ei ole :D

      Kustuta
  2. Jep, ma ise olen ka maru rahul ja nüüdsest hakkabki Linda mulle koomikseid joonistama minu juhtumitest ning hakkan neid koguma. Fantastico, eksole! ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Perenaine peabki rahul olema, Sul vedas sellega, et mulle meeldib neid koomikseid isegi teha :P

      Kustuta
  3. Vedas jah ja Sa oled täiesti õigesti asjadest aru saanud- kui Kai tahab, siis Kai peab saama (a)

    VastaKustuta
  4. Ega Kai ise parem pole... pidime koos filmi vaatama ja Kai pidi 10 minuti pärast tulema ja siis hakkasid järjest igasugused huvitavad asjad vahele tulema ja 40minuti pärast jõudsid ja ei olnudki sellise näoga, et Sul oleks üle kümne minuti läinud...

    VastaKustuta
  5. Kus see pilt on, kus sa koeral hambaid pesed lõhnava hambapastaga?

    VastaKustuta

Back
to top