Soovitus ämmaga suhtlemiseks - võta vabalt!

Peaaegu alati, kui me sõidame Joosepiga Nõmme minu emale külla, siis muutub Joosep kohale jõudes ikka veidi selliseks tagasihoidlikumaks ja väga ülemäära huumorit ei pritsi, nagu minuga koosolles. Kuid kuna mina tean, et mu emale meeldivad Joosepi tüüpi naljad, siis ütlesin eelmine nädal Jossile julgustuseks, enne järgmist ämmakülastust, et võtku vabalt, no problemo, tehku nalja ja ärgu hoidku end tagasi. Ma mõistan, et tegelikult on veits keeruline end päris vabaks lasta, kui läks ikka oma paar aastat, enne kui mu ema hakkas Joosepiga leppima ja leidis, et võib oma tütre sellele tüübile usaldada ning et väärib mind. Aega võttis, aga asja sai. Võib-olla peaks isegi kunagi siia selle draamat täis loo üles kirjutama, et mismoodi Jossiga kohtusime, mida me alguses üksteisest arvasime ja kuidas me oleme siia jõudnud...ma kaldusin jälle oma põhiteemast kõrvale.
Niisiis, kogu see eelnev tekst vabalt tundmisest ja nalja viskamisest oli sissejuhatus, nüüd tuleb real thing. Täna hommikul istusime siis köögis laua ääres ja juttu tuli telefonidest. Joosep ostis endale ka lõpuks uhke, stiilse ja seksika nutifoni. Võib-olla see poleks miskit erilist, aga juba kaks või kolm aastat oli Ta kasutanud praktselt kõige algelisemat klahvidega telefoni ja sellepärast tasubki siia see ajaloohõnguline märge maha jätta.
Samuti ostis ka mu ema eelmine nädal uue telefoni ja nii see jutt siis läkski. Uuriti üksteise telefonide funktsioone, hinda jmt ja siis Joosep küsis vaadata minu ema telefoni. Ema lahkelt siis ulataski oma tuliuue nutifoni ja siis Joosep ütles, et see on natuke nagu Kai föön (loe: iPhone) ja enne kui Joosep jõudis silmagi pilgutada, andis mu ema Jossile släpi vastu nägu. Nii palju siis minu soovitusest, et tunne end vabalt, räägi vabalt ja kõik on normaalne...no problemo. Mu ema on lihtsalt venelane ja Ta ei tea, et eestlased kutsuvad iPhonet maakeeli fööniks ning seega mu ema arvas, et väimees on nii mats, et võrdles Tema uut Samsung Tren 2-e lokikoolutajaga.

CONVERSATION

9 kommentaari:

  1. Nagu Sa teadma peaksid, siis ma ei ütle Sinu ii-käki kohta föön vaid ifföön, ehk siis selles nimetuses on kaks f-i ja kaks ö-d. Igastahes, Sinu edasised soovitused noh... tead isegi.

    VastaKustuta
  2. Hah, ikäkk kõlab ka hästi :D ja hea, et Sa emale seda võrdluseks ei toonud :D

    PS. Minu soovitused on peaaegu alati head. Järgmine kord lähme uue katsega?! ;)

    VastaKustuta
  3. Ausalt, ma pidin ennast pooleks naerma...Joosepist on ka natuke kahju :D

    VastaKustuta
  4. Peaaegu oleks saanud siis kaks Lindat :D

    VastaKustuta
  5. Kai soovitus oli minule umbes sama hea kui ühe pulmalise kõne noorpaairle, kes ütles et unustas oma kõne koju, aga esitab selle täies pikkuses järgmisel korral.

    VastaKustuta
  6. Sattusin Malluka blogi kaudu siia ja nii vahva lugemine, et päevatöö jäi tegemata:) Mõnus ja vahetu kirjastiil, tundud super inimene olevat! Lisaks avastasin, et meil on üks ühine lemmikfilm ka..:) Edu sulle!

    VastaKustuta

Back
to top