Ära muretse, Kallis, ma päästan Su siit välja

Vahel, kui oleme Joosepiga tülis või niisama kiusame üksteist, siis olen mina pagenud vannituppa ja ukse enda tagant lukku keeranud. Tülis olles on see hiiglama hea variant, kuna siis saan rahulikult vannitoas ära tigetseda ja hiljem sealt püha rahuga välja astuda. Kiusamisega on umbes samad lood, sest tavaliselt Joosepi kiusamine näeb selline välja, et lihtsalt julmalt ja lakkamatult kõdistab mind, aga kuna mul oleks vahepeal hädasti tarvis hingata ja näolihaseid lõdvestada, et ma ei saaks everlasting näokrampi, siis jällegi heaks peidupaigaks on vannituba. Paaril korral on ka Joosep sinna end sulgenud, seda siis, kui ma olen olnud naughty girl ja eiranud tema palvet mitte teda kiusata.
Eile oli meil siis järjekordne kiusamisõhtu. Meil tekivad need suht lampi :D Igatahes, kuna Joosep hoidis mind juba pikemat aega kinni ja kõdistas (kuigi teadis, et mul on räme pissihäda), siis äkki ütles, et olgu aitab tänaseks ja tõusis püsti ja läks vetsu poole...mina taga järgi sööstmas ja ahastunud häälel hüüdmas: "Joosep, mina pidin ennem minema!"    
Kuna Joosep ei reageerinud mu hüüdele, siis otsustasin kööki noa järgi minna (ei, mul ei öelnud närvid üles ja piss ei löönud ka pähe, vaid võtsin plaani vetsuukse lahti muukida...just nii nagu Joosep on mulle korduvalt teinud). Plaan võis ju mõnusalt riukalik  tunduda, aga selleks see ka lihtsalt jäi- plaaniks. Mina seda nõmedat ust noaga lahti ei saanud, ilmselgelt minust mingisugust tuleviku tippmuukijat ei saa. Lõpuks saabus see õnnis hetk, mil Joosep vetsust väljus ja ma pääsesin ka vetsu. Sain rahulikult potile istutud, kui hetk hiljem kuulen, mismoodi Joosep hakkas ust lahti muukima (einoh, mõelge ise, mida ma tundsin seal potil istudes, endal püksid rebedel ja asjatan isiklike asju- he freaked me out!). Õiendasin temaga, et lõpetagu kohe see jant ära ja lasku mul rahulikult vetsus olla.
Mis te arvate, kas ta võttis minu paanilist palvet kuulda või?
Eiii, talle pakkus see hoopis nalja ja siis ütles mulle teiselt poolt ust: "Ära muretse, Kallis, ma kohe päästan Su siit välja!"
"Ma ei vaja päästmist, lollakas!" pahvatasin natuke pahuralt ja hakkasin ka ise naerma tema totra lause peale.

CONVERSATION

1 kommentaari:

Back
to top