Sünnipäevad ja solvumised

Ma ei saa aru mis värk on nende solvumiste ja kassimistega. Okei, osad solvumised on ju sõbrannade vahel täiesti mõistetavad, aga samas vahel tuleb mõni solvumine täiesti lambist, sealt kust ei oska seda oodatagi. Augustis, kui sõbranna taaskord väisas Maarjamaad, siis uurisin, et kas on minu sünnipäeva ajal Eestis, kuid paraku minu suureks kurvastuseks pidi ta olema sel ajal tööl. Kuna tema enda sünnipäev on natuke rohkem kui nädalapäevad hiljem, siis järgmiseks uurisin, et aga äkki teeme ühise stiilipeo oktoobris, kuid paraku langes ka see ära, kuna täpselt oma sünnipäeval (see on siis homme), sõidab puhkama. Noo, mis siis ikka...ega ma sellepärast jalgu trampima ei hakanud ja sõbrannat ei släppinud :D Arvestasin lihtsalt, et üks oluline sõbranna ei saa minu juubelile tulla, that's life. Stiilikas peetud ja õige sünnipäev ka mööda saadetud, sain ma järgmisel päeval sellelt samalt sõbrannalt  sõnumi, kus kirjutas: "And I wasn't even worth to get an invitation to the party...kind of sad, isn't it?"
Ma ausalt öeldes olin šokis. Ei osanud kohe kuidagi reageeridagi, lihtsalt hoidsin oma iPhone käes ja ajus käis räige tekstitöötlus, et kas see, mida just hetk tagasi kuulsin, oli ikka õige või mingisugune varajane aprillinali. Tegelikult oli asi naljast kaugel ja sõbranna kirjutas selle sõnumi täiesti tõsimeeli. Ma tõesti ei osanud seda oma halvimas unenäoski ette näha, et kui inimesega on sotid selgeks räägitud ja teada, et ta ei saa tulla peole, et siis kutse mitte saamine muudab tema arvates teda minu jaoks kuidagi väärtusetumaks. Ma ei tea, äkki ma peaks ka nüüd olema üli solvunud ja hakkama kassima, et ma pole ka saanud sünnipäevakutset Inglismaale?

CONVERSATION

5 kommentaari:

  1. Sa peaks lausa lamenti lööma, et ta Sind puhkusele kaasa ei võta :D
    Hetkel tundub küll, et tegu on mingi pubekaga. Ta teab, et ei saa Su sünnipäevast osa võtta ja ikka vingub, et kutset ei saanud. Kutse saamine oleks midagi muutnud? Veider käitumine.


    Marju
    wofalif.blogspot.com

    VastaKustuta
  2. Oh appi!!! Miks peaks sellise asja pärast solvuma? Kas tal on seal nii igav, et on aega sellise asjaga tegeleda?? Pigem kui tagasi oleks tulnud, oleks topelt saanud tähistada, aga arvatavasti jääb see nüüd ära.

    VastaKustuta
  3. Ma ei tea :S Saatsin talle sõnumi vastu, kus ütlesin, et no ma oleksin saatnud kutse, kui oleksin teadnud, et see paneb teda kuidagi väärtuslikumana tundma, aga ta pole minu sõnumile mitte kuidagi reageerinud. Nõutuks võtab selline olukord :(

    VastaKustuta
  4. See pole vist eriti teemasse, aga mis kingitus selles karbis oli mida kaitsekindaga avama pidid, kui tohib küsida? Võib-olla kirjutasid juba kuskil aga ma tõesti ei ole märganud. ��

    VastaKustuta
  5. Häbitu selline :D
    Aga ma olen lahkes meeleolus ja jagan linki, et saaksid lugeda selle kingituse kohta ;)

    http://kai-su-karu.blogspot.com.ee/2015/09/tere-sugis-tere-30.html

    VastaKustuta

Back
to top