Ebatavalised ja piinlikud hetked

Joosep käis eile pangas oma päeva- ja kuulimiite muutmas ja ühte püsikorraldust vormistamas. Kuna tal oli kellaajaliselt juba üpris kiire, siis ei hakanud aega kulutama paberi otsimisele, kust saada kontonumber, millele püsikorraldus vormistada, vaid mina,  hea ja tubli naisena lubasin, et saadan talle SMSiga selle vajaliku kontonumbri. Kõik asjad vinksvonks barlanksis, aga õhtul, kui meil oli omavaheline vestlus teemal tähelepanu ja piinlikus, siis äkki teatas Joosep mulle: "Ma niigi pidin täna Sinu pärast telleri ees piinlikust tundma ja ei teadnud kuhu oma pilku peita..."
Mul oli sekundiga uudishimu laes, et mis mõttes minu pärast või et mida ma siis tegin...? Tuli välja, et kui Joosep näitas oma telefonist tellerile minu saadetud kontonumbrit, siis kuvas rõõmsalt tellerile ka minu eelviimast saadetud sõnumit, mille saatsin  siis, kui Joosep oli nädalavahetusel kodust ära ja mul oli igatsus peale tulnud, muig. Ega see midagi seksistlikku ega erootilist ei olnud, aga võib-olla veidi selline ebatavaline. Sõnumis seisis: Igatsen väga Sind, mu Hundu! Sinu Jänku.
Aga rääkige välja, kas teil on ka selliseid olukordi olnud, kus keegi loeb teie sõnumit, mis pole mõeldud kolmandatele silmapaaridele või on olnud sarnane awkward hetk või äkki on teil täiesti poogen, kes ja mida loeb teie sõnumites?

CONVERSATION

2 kommentaari:

  1. Sõnumiga mul ei meenu sellist asja, aga läksin kord elektroonikapoodi mingit vidinat ostma ja kuna olen tehnikas loll nagu lauajalg, siis tegin kodus telefoniga paar asjakohast fotot, mille järgi teenindaja pidi aru saama, mida ma täpselt vajan. Läksin siis poodi, torkasin pildi nina alla, et vot vaadake seda ja siis järgmine ka ja telefoni andsin lahkesti teenindaja kätte, et inimene saaks ilusti vaadata, ta vaatas selle pildi ära ja siis, ei vaadanud kahjuks mitte järgmist pilti, vaid eelmist. Jeesus Maria, selle pildi olin ma reede õhtul teinud peatselt töölt koju saabuvale mehele saatmiseks, et romantikat sisse juhatada :D No õnneks väga porno ikka ei olnud ka :D Oli ikka sihuke kunstipärane erootika pigem ja teenindaja ei võinud isegi mitte 100% kindlusega aru saada, et see just mina seal pildil olen. Mina, jumal tänatud, suutsin ennast kokku võtta ja ütlesin tuima näoga "vale pilt, ma otsin õige" aga teenindajapoiss oli näost punane, nagu ladvaõun ja kokutas ja puterdas, mis kole. Aga kui ma sealt poest välja sain, siis ma mõtlesin küll, et tahaks 5 korda järjest ära surra ja siis üks kord veel.

    VastaKustuta

Back
to top