Su Nägu Kõlab Tuttavalt saate finalistist

Mulle kohutavalt meeldis tänavuse aasta Su Nägu Kõlab Tuttavalt saatejuht ja eranditult kõik osalejad ja ma ei tahaks viriseda ja halada, aga ma siiski pean ühe finalisti kohta kriitikat kasutama. Kui kuulsin, et keda hakkab see finalist jäljendama, siis hakkas mu peas häirekell tööle, mis kisendas miks, miks, miks, miks...miks Sa laulad inglisekeeles, kui Sa üldse EI oska seda keelt?!?? Mnjah, kes saadet jälgisid, siis võib-olla juba said aru, et räägin Liina Vahtrikust, kes püüdis finaalsaates jäljendada Ellie Goldingut. Ma ei tea, võib-olla visuaalselt oligi see tõesti midagi head ja natuke isegi humoorikas, et žürii kiitis teda ja nimetas Eesti parimaks naishumoristiks (ma ei vaidle vastu), aga võib-olla oli see ka lihtsalt viimase saate sellised sõbralikud kommentaarid. kuid fakt on see, et mulle, kes mitte muhvigi ei näinud, oli ainult muusikalist poolt valus kuulata, see kriipis mu kõrvu nii valusasti.
See on umbes sama hea, kui naised, kes on suure kondiga või ülekaalulised ja siis üritavad endale selga tirida 36 numbreid riideid, kuigi ise on 44+ suuruses ja siis näevad välja nagu kilesse pressitud sardellid, kus kõik keha voldid on surve all ja pluus justkui tahaks seljast rebeneda.
Ei, ärge saage minust valesti aru.  Ma olen oma nägija ajal näinud ka suure kondiga ja ülekaalulisi naisi, kes näevad super võrratud välja, aga seda sellepärast, et nad on teadlikud, et nad pole piitsad ja ei hakka endale selga pressima mingisuguseid XS suuruses riideid, et näidata, et nad on "saledad", sest nad EI ole ja on sellest teadlikud. Ostavad just õige suurus riideid ja oskavad oma kehvemaid külgi läbi õige riietumise peita ja rõhutada just oma paremaid külgi. Sama ka laulmisega, kui Sa ei oska inglise keelt, siis Jumala eest, palun ära laula. Võta eestikeelne laul ja tunned end ise ka mugavamalt ja enesekindlamalt ning pole ka teistel piinlik ja valus kuulata. Sorry nüüd selle kriitika eest, aga ma tõesti pidin selle välja endast saama.

CONVERSATION

3 kommentaari:

 1. +1

  Koleeee lugu oli, eriti finaaliks, kus ta sai ise valida.

  VastaKustuta
 2. Olen Sinuga täiesti nõus. Seda oli valus kuulata. Mõtlesin ka, et miks ta sellise laulu valis. Aga no ju siis oli vaja.

  VastaKustuta
 3. Mulle meeldis saan aru, et laulis valesti ja ei sobinud see laul aga ikka meeldis.

  VastaKustuta

Back
to top