Koperdasin juhuslikult artikli otsa, kus minust ja Janetist juttu

Mulle meeldib ajaviiteks vahest oma tuttavaid inimesi Googeldada ja eks siis hoian enda kuvandil ka silma peal. Täna Googeldasin ajaviiteks oma endiseid ja andekaid klassikaaslaseid ja egas ma midagi uut teada ei saanud...ikka see sama, kes mängib viiulit, kes kitarri, kes laulab ja kes on lapse saanud ja kes mõne tuntud ansambliga esinemas käinud jne. Mina ei mängi ühtegi pilli, sest mul ikka veel pole au omada tšellot ja lapsi mul ka veel pole ja kes seda teab, millal kurg otsustab selle mulle tuua või millal ma selle õige kapsalehe alla satun kiikama, aga selle eest leidsin järjekordse artikli endast ja Janetist, mida ma polnud isegi lugenud. Kui läbi lugesin, siis sain aru küll, mis artikliga ja mis päevaga tegu oli...no eks ikka seesama lahtiste nööpidega kleidi päev Jõgeva noorte seas. Kellel huvi, siis artikli leiate siit. Üldiselt jäin rahule, kuid kohati mõned laused tundusid kuidagi puised, aga ju ma siis rääkisingi segaselt, palju ja kiiresti.

CONVERSATION

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Back
to top