The all mighty Kai

Khm, siin teile väike vahejuhtum minu piinlikust hetkest Pärnu Steffani õuealal, kus ma laupäeval end maailmanabaks mõtlesin. Nimelt otsustasime sõpradega minna välja einestama ja kuna me polnud juba mõnda aega külastanud Steffani Pizzarestorani, siis sinna me seltskonnaga suundusimegi. Steffani õuealale jõudes kutsuti meid kohe rõõmsalt väliköögi juurde, kus pakuti kuuma glöggi mandlilaastude ja rosinatega ning piparkooke. Meeleolu oli hästi positiivne ja ülev. Mina seisin koos Džännu ja Maaruga kõrvuti, kui äkki tuli meie juurde veel üks inimene. Mulle algselt tundus, et tegu on lihtsalt vanemaealise svipsis naisterahvaga, AGA mitte lihtsalt, vaid suisa turistiga, kes püüdis Maarule miskit selgeks teha, millest me kumbki loomulikult mitte essugi aru ei saanud. Lõpuks, kui too turist oma fotoaparaadi Maarule nina alla pistis ja nuppu klõbistas, sai Maaru aru, milles seisnes vaese turisti mure ja ütles rõõmsalt: "Haa, ta tahab, et ma pilti teeksin..." 
Aga kuna Maaru silmanägemine on ka veits sinna metsa poole, siis palusime glöggijagajal klõpsu ära teha. Minu võrratu enesekesksus, staarihakatise ülevoolavus ja egoism seisnes selles, et Mina, seistes seal- ühes käes glöggitops, teises käes juhtkoer ja kolmandast käest söötis Joosep mulle piparkooke sisse, teatasin mina: "Sättige mind paika!" (turist tahab ikkagist minuga pilti teha jne). Ma sain ainult viivuks seda staaritunnet tunda, sest sekundid hiljem selgus, et turist soovib hoopis väikese päkapikuga koos pilti teha, kes oli abiks piparkookide jagamisel ja võite kolm korda arvata, et MINA see päkapikk nüüd küll ei olnud :D

CONVERSATION

4 kommentaari:

 1. Hahaha, ei ole võimalik :D.

  VastaKustuta
 2. Ma sooviks, et ei oleks võimalik, aga... :D
  Sõbrad said veel hiljemgi mu kallal lõõpida ja muudkui sättisid mind paika, et nüüd ausõna üks fotograaf tahab Sinust pilti teha :D

  VastaKustuta
 3. Hahahaha...Ma ei saa aru, kust sa võtsid üldse selle, et ta sinust pilti tahab teha!? :D

  VastaKustuta
 4. No, selline tunne oli :D
  Pealegi ma ei teadnud enne sellest väikesest ringi silkavast päkapikust midagi...enne, kui pilti temaga taheti teha :D ja mul on paaril korral tõesti juhtunud sedasi, et turistid tahavad mind koos koeraga või ainult minu juhtkoera pildistada. Ma räägin kuulsus on pähe hakanud, isegi svipsis vanad turistitädid "teavad ja tunnevad" mind :D

  VastaKustuta

Back
to top