Et elu ei tõmbaks läbi

Tsekkisin siin üle pika aja taaskord Liisa Leetma blogi ja leidsin ühe eelmise aasta vlogi, kus ta rääkis oma hetke tunnetest, mõtetest jne. Üldine point oli see, et võtkem aega maha ja leidkem aega iseendi jaoks, sest see maailm on praegusel hetkel niigi piisavalt pöörane. Kusjuures olen varasemalt samuti sarnaseid mõtteid mõelnud, kuid sellega on alatasa mingisugune jama. Midagi nagu takistab päris lõplikult aega maha võtmast või siis olengi nii tugevasti sellesse elukeerisesse imetud, et no ei suuda, ei oska ega taha hetkeks kõrvale astuda. Kuigi vahel oleks just seda vaja, et olukorda kõrvalseisja pilgu läbi hinnata. Või siis on see mingisugune inimesele omane käitumine- ma olen tugev, ma pean olema tugev. Aga tegelikult ega ikka ei pea küll. Ega me siis mingid terminaatorid pole. Kuid mulle on alati jäänud kuklasse hingama see väike hirm. Väike hirm, mis sosistab, et maailm jookseb ju eest ära. Aga get real. Maailm ei jookse ju tegelikult mitte kuskile. Lähed oma koopasse, veeretad suure kivi koopaavause ette ja kui sealt paari kuu pärast välja astute, siis uskuge mind, see maailm on ikka täpselt samasugune. Ikka sama hullumeelne, segane, imelik jne. See on nagu mõne lillega. Talveks lõikad võrsed ja katad taime kuuseokstega, et külm ei näpistaks ja kevadel hakkab see lill jõuliselt uusi võrseid kasvatama. Me kõik vajame puhkust ja omaette olemise aega, et me ei muutuks tühipaljasteks hülssideks. Niisiis, kui me oleme seesmiselt tugevad, säravad ja endaga rahul, siis suudame seda ka väljaspoole jagada. Olla perele ja sõpradele olemas ning osada elada hetkes.
Jep, elu on nagu karussell, tõusude ja langustega, aga et mitte lasta...lihtlabaselt öeldes, mitte lasta elul end läbi tõmmata, siis näppasin Liisa kommentaariumist päris motiveerivaid quotes'id või lauseid, mis on inspireerivad. Mulle andsid need küll vähemalt superpoweri ja seepärast tahan neid ka teiega jagada. Iseenesest minu selliseks läbiaegade lemmik quote'de kogujaks on olnud Ralph Sockman. Siit leiate igaks elujuhtumiks midagi mõtlemapanevat, armast, naljakat jne. Kui teil on ka mõni selline loosung, mis on aidanud teid rasketest aegadest läbi  või mille järgi püüate oma elu elada, siis olge armsad ja jagage neid alla kommentaaridesse. Ja maybe leiate isegi sealt Socmani lingilt midagi, mida võiks esile tõsta ja teistega jagada.

„In the end, only three things matter: how much you loved, how gently you lived, and how gracefully you let go of things not meant for you“

„Chill, amigo, all is well!"
"Let the past go and only hold the lessons learned"



"Cry as hard as you want to. But just make sure that once you stop crying, you never cry for the same reason again”

 "Don't compare your chapter 1 to someone else's chapter 20"

„üks pilk või naer, üks õis või värvilaik.
Üks lauluviis, või killukene päikest taevas,
või sõnahääl, mis muudab kauniks kõik"



„you're only here for a short visit.. don't worry, don't hurry and be sure to smell the flowers along the way"
„Greate a life that feels good on the inside not one that just looks good on the outside"
„If you don't design your own life plan, chances are you'll fall into someone else's plan. And guess what they have planned for you? Not much" 


 "Always wear your invisible crown"

„I din't come this far, to only come this far"
„I’m thankful for laughter, except when milk comes out of my nose." - Woody Allen

"If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain"

„Don't worry about those who talk behind your back, they are behind you for a reason.

CONVERSATION

1 kommentaari:

  1. Mulle ka väga meeldib vahel, eriti vaimses madalseisus olles, tsitaate lugeda! Loob tihti hea enesetunde või annab motivatsiooni juurde :)
    Minu üks lemmikuid tsitaate on läbi aegade olnud Lennart Meri sulest pärinev "Olukord on sitt aga see on meie tuleviku väetis" :)

    VastaKustuta

Back
to top